Снимка: БГНЕС

Казват, че ако замръкнеш някъде из Родопите, няма да останеш без подслон, нито гладен или жаден. В това се убеждава за пореден път Владо Карамазов, връщайки се от снимки в тази част на страната.

Трогнат от гостоприемството на родопчаните, с които се срещнал покрай страстта си към обектива, актьорът сподели емоциите си в социалните мрежи.
 
„Има много добри хора около нас. Всеки път, когато отида в Родопите следва такава публикация. Но то наистина е нещо, което не мога да не споделя. Отидохме да снимаме агнетата на тези хора, то стана...“, написа той, качвайки снимки със своите домакини.
 
Карамазов позира усмихнат до хората, които не само го пуснали в дворa с животните, но и в дома си, споделяйки с него своята храна. На кадрите се вижда и как те похапват по стар обичай – на земята, като гозбите, сред които домашни кисело мляко, вита баница и боб чорба, са подредени грижливо върху ниска дървена масичка.
 
„На другия ден уж само да минем да си вземем мляко преди тръгване, се разпъна още по-голяма софра с още повече неща по нея“, казва още Владо и признава, че всичко е било много вкусно.
 

Още за преживяванията на Владо Карамазов в Родопите ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase