Снимка: Youtube
fallback

В САЩ почина певицата Нoрa Дoнчeвa, която стана извecтнa у нас от първото издание нa "Х Fасtоr" прeз 2011 г.  Това стана ясно от публикация във Facebook на приятелката й Мая Бранкова.

Преди участието във формата Нора Дончева 15 гoдини e билa прoфecиoнaлнa пeвицa в Ню Йoрк.

"На връх Бъдни вечер си отиде скъпата ми приятелка Нора в болница в Лос Анджелис! Бог да я прости и пресели в царството Господне! Няколко години се бореше с тежък рак на белите дробове и последните месеци се влоши, а от няколко седмици обиколи 5 болници и започна нов вид химиотерапия...но уви.... Нямаше ковид...говорих с майка й днес и с нея до преди 5 дни и накрая са я писали с ковид...всички тестове бяха негативни...Лъжа...", написа в социалната мрежа Бранкова и сподели на стената си 2 песни на Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 3 години

До жената, която носи името МарияВиж какво, само Името, което имаш или са ти дали родителите ти е Хубаво, но като чета какви глупости и проклятия бълваш, срам и позор си, не заслужаваш това Най- Красиво Женско Име.... Смятам, че даже е вероятно да НЕ се казваш така и да не носиш Това Хубаво Име, но коментара ти е ужасен.

46

АнатемаНаСулюПаситто

преди 3 години

Мир на душата и.Извод:И надутите краварЕ са безсилни пред болестите и смъртта,но са всесилни да ги разнасят по света под предлог,че разнасят демокрация.

45

Аха

преди 3 години

До МарияНаЙстина май не знаеш какво се случва с тия, дето кълнат. Тъгувай си за приятелката, но не се сърди, че не си скубем косите за нея.

fallback