Pixabay

Трудната 2020-а вече е към края си, което означава, че Коледа и Нова година наближават. Въпреки че се намираме в пандемия, не трябва да й позволим да помрачи едни от най-дългоочакваните празници. Този декември може би празненствата ще бъдат доста по-различни отпреди, но все пак ще се опитаме да направим всичко възможно, за да изпратим годината по най-хубавия начин. Да се надяваме, че 2021-а ще ни достави съвсем различна реалност.  

По традиция с началото на декември започва и украсяването на дома. Някои от нас изчакват да мине Никулден, след което да пуснат коледни песни, да извадят преспапиетата и да окачат Дядо Коледа на вратата. Всичко това е едно прекрасно семейно изживяване и напълно променя настроението на всеки. Домът придобива по-различен вид и ви кара да почувствате магията на Коледа, независимо какво се случва в света. 
 
Елхата е една от основните коледни украси, като традицията повелява тя да се украсява от цялото семейство. Закичването на играчки и орнаменти е последната щриха преди получаването на подаръци, като всеки от нас се стреми към своето собствено съвършенство. Някои от нас предпочитат да заложат на изкуствено дръвче, докато други се насочват към естествено. Ако сте от вторите, трябва да спазвате няколко основни правила, за да не попрачите празничното си настроение. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sonia (@soniakarman)

Още съвети за грижата за естествената елха вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase