Снимка: Lap.bg
fallback

България извъртя 0:0 с Ирландия в последната си среща от Лига на нациите. Така родните ни национали завършиха последни в групата си и логично изпадат в Лига "С" на турнира.

Момчетата на Георги Дерменджиев спечелиха едва две точки от изиграните шест срещи в надпреварата. Трикольорите ни завършиха 1:1 и 0:0 с Ирландия и паднаха по два пъти от Уелс (0:1 и 0:1) и Финландия (0:2 и 1:2).

Трябва да се отбележи, че България има само два успехи в последните си 22 официални мача, срещу 7 равенства и цели 13 поражения.

Като цяло националите ни изиграха прилично първо полувреме, но след почивката рухнаха физически и пазеха нулевото равенство.

В крайна сметка си взехме точката, но завършваме последни в групата и изпадаме в Лига "С". Следващата среща на България е през пролетта на 2021 година.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

ники

преди 3 години

Как да не го плюем. С тези очевидно не става, но той по незнайни причини продължава да вика все едни и същи очевидни некадърници в състава?!

37

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам каква е тая жлъч по треньора. *** тия толкова си могат бе, видя се че са си куци коне. То не разбира от футбол.Много сте смешни като обвинявате Дерменджиев, ама много. Абе привлечете дел Боске бе, или кой там - Върба, ако не Върба, извикайте Спас Джевизов.

36

Селяндур с джип

преди 3 години

Само да питам, че отдавна не слезя тоя цирк:Перукан още ли е шеф на БФС?

fallback