38

ники

преди 3 години

Как да не го плюем. С тези очевидно не става, но той по незнайни причини продължава да вика все едни и същи очевидни некадърници в състава?!

37

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам каква е тая жлъч по треньора. *** тия толкова си могат бе, видя се че са си куци коне. То не разбира от футбол.Много сте смешни като обвинявате Дерменджиев, ама много. Абе привлечете дел Боске бе, или кой там - Върба, ако не Върба, извикайте Спас Джевизов.

36

Селяндур с джип

преди 3 години

Само да питам, че отдавна не слезя тоя цирк:Перукан още ли е шеф на БФС?

35

Няма страшно

преди 3 години

Спокойно, ако се паднем в група с Люксембург, Косово и Малта ще изпаднем и от група " С". Така специално за нас ще направят нови футболни гарнитури- отбора на тираджийте от Албания,сервитьорките/не сервитьори/ на Файорските острови, Виенската филхармония,пощальоните на Молдова!А в международен план ни очакват паметни мачове със готвачите на Фиджи,берачите на чай на Индия и най-вече- шивачките от Китай!

34

Жалко, но факт

преди 3 години

Добре поне че от УЕФА са били достатъчно привидливи да има група "Б-регионална", за отбори като България, Замунда и Великденските о-ви.

33

Анонимен

преди 3 години

У маалатаа врътката, връткат тирбушони...

32

На кого му пука?

преди 3 години

Време е това нискокачествено порно първенство да бъде закрито! Освен срам ,позор,резил- нищо друго не излиза оттам! А всички тия некадърници,ритали топка срещу10-15 000лв.заплата на месец/отделно премии,телефони,лагери,наеми и пр/-всички те-санитари в болниците! По цял ден да мият коридорите с парцала! А пропо- оня на кобрата брат му-още ли е санитар или само ходи да го снимат в болницата с парцала? Жалки,много жалки...

31

Анонимен

преди 3 години

Някой учуден. След като ръководителите ни не виждат вина в тях и не си мърдат пръста. Очевидно мениджъри редят отбора, иначе този бездарник Краев нямаше да е в отбора. Митко Илиев направи добър мач и Кристиян Димитров. Малинов и той как може от един от водещите отбори в България да ходи в последния в Белгия не знам. Вижда се резултата формата му е отчайваща. Георги Дерменджиев тотално се закопа и вече го разкриха, че всичко е плод на случайност и Марселиньо. Оставка на Всички в БФС.

30

Анонимен

преди 3 години

до 37Ти гледа ли мача? Добре че и двата отбора играха зле и гредата ни спаси, та стана 0:0Това да не се тича постоянно след топката, да не се спазват зони, да не очакваш да ти дадат пас го виждам само в нашия отбор. Всички други гонят топката дори и след сигнала, независимо дали могат да я стигнат или не. А да не говорим върлуващата от години връзкарщина в българския спорт (Ники Михайлов и други...).

29

Ок

преди 3 години

До кога с негативизми. За всяка новина само негативизми и критики. Съгласен съм че отбора няма успехи, но мога да кажа, че отбора играе добре и напредва с всеки мач. Вчера особено първото полувреме над играха противника. Противника имаше само две положения които застрашиха нашата врата. Треноюра е супер. Трябва малко време и липса на Ковид за да играят заедно тези футболисти. След година две всички ще забравите че сте обиждали тези момчета и ще излезнете на улиците да ги поздравите.

28

Анонимен

преди 3 години

Чичо Гошо е пълен неадекваник направо да се маха. Пуснал този дъвкаджия Краев в центъра, а Илиев зад гърба му. Първият дъвчеше дъвка през целия мач и гледаше мача от близо, докато вторият се опитваше да оранизира играта в нападение и точно тогава чичо Гошо го извади. А оня остана да гледа мача и чак в 80-тата минута видя топката каква е.За останалите.....същата трагедия особено онова наторализираното кюмбе. Абе закривай!

27

Анонимен

преди 3 години

Нашите разбират отМанекенкиБаровеДискотекиЧерна тотоНе разбират от Добър футбол

26

дедо Ташунко

преди 3 години

Оставка на треньори и ръководства, а футболистите ги пратете в мините или на полето, да вършат нещо полезно.

25

Ром"с

преди 3 години

Не познавам нито една "звезда" от тези наши национали,отначало помислих .че се Ейре,но след това видях трибагреника на фанелките,ааа, от нашите са .Не съм гледал мача и не мога да коментирам ,но за резултата се зарадвах...това е епически резултат при сегашните достижения на нашият нац отбор по футбол.

24

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрах. В коя посока нападаха нашите ?

23

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Да, ама бихме Гибралтар, "държава" с население 34 000 души...

22

Анонимен

преди 3 години

Велико. Много съм горд със Божката Краев, властелина на Шампионска лига. Нищо че е резерва.

21

пияница мистик

преди 3 години

Нашите лъвове от коя джунгла са ги намерили, не знам, ама май нямат никакви зъби :)))

20

Сандо

преди 3 години

квато държавата такъв ни и футбола

19

Анонимен

преди 3 години

Това си е направо размазваща победа