Снимка: Булфото
fallback

Алчън Левент, който бе обвинен за убийството на сръбската музикална легенда Шабан Шаулич, е изчезнал, съобщава белградският в. "Вечерне новости".

Медиите в Сърбия задават многократно въпроса защо след толкова много време делото срещу турчина все още не е започнало. Но причината е в това, че властите всъщност не знаят къде е Левент.

Oще по темата

На 17 февруари миналата година край западния германски град Билефелд, турчинът се блъска в колата, в която се возят Шабан Шаулич, кумът му Бобан Стоядинович, както и клавиристът Мирсад Керич. Шаулич умира на място, а след като прекарва няколко дни в кома, си отива и Керич. Стоядинович е в тежко състояние.

Оказва се, че 35-годишният Алчън Левент няма книжка и е бил пиян, когато помита колата, в която се вози Шаулич. Той шофирал със 160 километра в час, при позволени 80.

През май е пуснат от предварителния арест, давайки адрес в град Гютерслох, на който властите да го открият. Ала мъжът не е имал нито адресна регистрация и оттогава следите му са били изгубени. Германската медия Nw.de съобщава, че турчинът вече не живее в града.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Да изчезне, да изчезне, къде да изчезне?освен да дойде в Бг да се скрие нейде из кърджалийско.В Турция не може да се скрие. Ердоган може да е всякакъв, но с такива пияни-заляни, без книжка не си поплюва.

17

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачА къде е светло бъдещето?И защо в Германия стават 0.3/100000 убийства, в Русия 8.5/100000, а във Венецуела 91/100000?Къде според теб работи съдебната система?

16

12

преди 4 години

До 14В друг новинарски сайт заглавието е:"Младият турчин, убил Шабан Шаулич, умря внезапно!"После:".....Сега стана ясно, че турчинът, предизвикал катастрофата, в която загина Краля на югофолка, е починал. Новината бе съобщена от белградският вестник "Вечерне новости"....."Та не съм разбрал, кой от двата сайта лъже.Ти разбра ли?

fallback