Снимка: Reuters
fallback

Ливърпул сътвори сензация и разгроми Барселона с 4:0, за да се класира за финала на Шампионската лига. Мърсисайдци загубиха първата среща на "Камп Ноу" с 0:3 и малко бяха хората, които вярваха в шансовете на тима.

Мърсисайдци взривиха трибуните още в 7-ата минута, когато Дивок Ориги успя да се разпише, като този резултат се задържа до края на първото полувреме. През втората част драмата бе налице, след като влезлият като резерва Жоржиньо Вайналдум (54', 56') прати в нокдаун каталунците, а отново Ориги довърши Меси и компания.

Така Ливърпул вече чака втория финалист от двойката Аякс - Тотнъм. Двата отбора ще се изправят на "Йохан Кройф Арена" утре от 22:00 часа българско време.

Барселона пък ще трябва да преглътне много горчива глътка срам, след като миналата година тимът бе елиминиран по подобен начин от Рома. Тогава "вълците" загубиха първата среща на “Ноу Камп” с 1:4, но после триумфираха с 3:0 на "Олимпико".

Всичко за големия триумф на Ливърпул четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 5 години

Ако Барса не ви пусне още 200 години нямаше да видите финал. За това се радвате като малки деца. А пук ако се върне Алекс Фергюсън тогава не ви виждам. 20 гидни в сянка с

59

do 68

преди 5 години

Не "бедният" Ливърпул плати на Барса. Нещата са много по-дълбоки. Тук са намесени УЕФА, ФИФА и заложните къщи.Става въпрос за много пари. За да се избегне внезапен фалит на къщите всичко се уговаря. Всичко се определя от залозите! Запомнете го това!

58

Балъци!

преди 5 години

До Анонимен: А ти знаеш ли ква безсмислица са тия мачове? Да си ги играят.. боли ме шперца за месита.. салфетки и т.н. Има други хиляди балъци да си ги гледат!

fallback