60

Анонимен

преди 5 години

Ако Барса не ви пусне още 200 години нямаше да видите финал. За това се радвате като малки деца. А пук ако се върне Алекс Фергюсън тогава не ви виждам. 20 гидни в сянка с

59

do 68

преди 5 години

Не "бедният" Ливърпул плати на Барса. Нещата са много по-дълбоки. Тук са намесени УЕФА, ФИФА и заложните къщи.Става въпрос за много пари. За да се избегне внезапен фалит на къщите всичко се уговаря. Всичко се определя от залозите! Запомнете го това!

58

Балъци!

преди 5 години

До Анонимен: А ти знаеш ли ква безсмислица са тия мачове? Да си ги играят.. боли ме шперца за месита.. салфетки и т.н. Има други хиляди балъци да си ги гледат!

57

Анонимен

преди 5 години

Изумително е, че все още има хора, които не са разбрали, че модерният футбол е като кеча. Всичко е нагласено, за да се изкарат пари. Наистина е невероятно как някой, който е гледал футбол с години, още не го е разбрал. Живеем в идиокрация.

56

Анонимен

преди 5 години

Няма как да има уреден мач между такива отбори. Какво искаш да кажеш, че бедния ливерпул плати на един от 3те най скъпи клуба в света ?:))) Малко е смешно. Барса просто има меси. Когато меси не му е ден или противника го спре ..барса е просто отборче. От как Иниеста и Шави ги няма ..Колко титли имат барса ? Всяка година лои продават мач ?:))

55

Некакъв

преди 5 години

Прехваленият Меси, ако беше чак толкова добър щеше да играе добре и в националния на Аржентина. Има късмет, че по негово време през Барселона минаха играчи като Роналдиньо, Иниеста, Шави... Да не изброявам всички.

54

Анонимен

преди 5 години

Абе тука некакъв побеснял фен на Барселона десет пъти пише едно и също,че мачът бил уреден,продаден,черно тото и не знам още какво.Ей,човече,нали си чел баснята за лисицата и киселото грозде.А също така си чувал и за оная култова българска поговорка.Няма да ти я пиша,че ще ме цензурират.

53

Анонимен

преди 5 години

Ако щеш плащай. Гледай канал 1. Ти какво си платил или създал, че да глефаш безплатно ? Знаеш ли колко струват правата за тея мачаве ? Ти с какво допринасяш за този турнир ?Билети ли купуваш , пътуваш ли, каква е ползата от тебе ? НИКВА. Ама искаш и без пари да гледаш :)) нагльооо

52

Гневен

преди 5 години

Кой измисли гениалната идея половината мачове в ШП да станат платени !!?!?!Нали не очакват да плащам за Мтел или на както там се казва при положение, че вече въм си платил за цифрова телевизия и респективно за БТВ и т.н. ... СМЕШНИЦИ!!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Те са велики! Браво! Оле-оле-олее!

50

XVALIO

преди 5 години

Който си мисли, че в момента Барселона е голям отбор се лъже! Имаха късмет миналият мач!! Меси не е лидер, играл е само в Барса и точка. ЛИЛИПУТ и ***!!!

49

Пената от Мировяне

преди 5 години

ЧЕРВЕНОТО е цветът на победата !!! Мачкай кухорогите милиционери !!!

48

Анонимен

преди 5 години

ЦАР ФУТБОЛ !!ШАПКИ ДОЛУ !!И вземете се спрете с това тото.Особена черта на българина е първо да умаловажи очарованието на всяко едно нещо чрез конспирации или смехотворни доводи.

47

Анонимен

преди 5 години

Няма по-хубаво нещо за истинските футболни фенове от това да гледат как прехвалените и постоянно обгрижвани от УЕФА и медиите напудрени мадридски и каталунски балерини ядат пердах.Удри,Ливърпул!Голям кеф беше снощният мач дори за фен на Ман Ю като мен.Пък и то нещата в нашия двор не са за приказка в момента.

46

Анонимен

преди 5 години

Ливърпул преди 2 дни с титулярите играха с жалкия Нюкасъл и едвам го биха с 3-2 в края на мача, Барса цяла седмица си почиваше - титулярите не играха и сега падат с 4-0 . И това ако не е черно тото, аз съм космонавт!

45

Успех

преди 5 години

Продаден мач всички го видяхме - как иначе Барселона на Меси ще падне 4:0 от средняшки английски отбор дето не е ставал шампион от 30 години?

44

тоти

преди 5 години

Да на Меси му вързаха краката и един път не уцели вратата,което е много съмнително ,а Суарес си просеше червен картон за оправдание пред Испанците,които ще ги линчуват !!!

43

Анонимен

преди 5 години

Няма такъв цирк. Те даже играчите на Ливърпул се чудеха как да се зарадват след тия аванти....

42

Анонимен

преди 5 години

4-0 за Ливърпул в редовното време? Я кажете какъв е бил коефициента за 4-0? Едни хора набързо станаха милионери от тоя продаден мач. Жалко!

41

Анонимен

преди 5 години

До ЕВРОФУТБОЛНа Ливърпул и Аякс другото им име е История. Мога да добавя Реал Мадрид, Милан и Байерн. Другото са отбори, които някак си са се появили и после ще изпаднат в летаргия.Пиша го въпреки, че не харесвам последните три отбора.