Снимка: Pixabay
fallback

9 нощувки в Италия излизат по-евтино, отколкото три в луксозен спа хотел във Велинград по Великден. Това показа проверка в сайтове на туроператорски фирми.

Oще по темата
"Това твърдение е малко спекулативно. Имаме много хубави хотели, които е логично да поддържат по-високи цени. Освен това, екскурзия до Италия е нещо много по-различно от почивка във Велинград. Не е редно да се правят паралели", коментира пред Нова тв турагентът Антония Чомполова.

Според нея много българи ще съчетаят почивните дни по Великден с тези на 1 и 6 май.

Това било предпоставка за пътувания до по-далечни дестинации.

Чомполова обаче не отрече, че цените за екскурзиите в този период са "надути".

Тя е категорична, че малко наши сънародници ще изберат априлска почивка на Черноморието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

Чистач

преди 5 години

Политици и мутри си направиха хотели като мислеха ,че парите там сами падат от небето. Естествено, глупавият,алчен,некадърен цоциалист не знае как печелят хората парите си и че няма да ги хвърлят напразно в неговите джобове ,без да има насреща качество. Идва времето за събаряне на кичозните замъци-хотели по черноморието - няма желаещи за кенефните услуги там.

133

Сат

преди 5 години

Ако искате да прекарате наистина добре, и за малко пари, идете в Сърбия.Ходих в Сърбия.Висех два часа по границите.Нищо особено.За какво да ходя до Сърбия, като сърбите сами са дошли да ми печат скара в центъра на София. Аз им плащам, те ми готвят, донесли са си сичките им там вешалици, урнебеси, павлаци и пр. Но ти ако сакаш мое да идеш да ги цунеш по Г-зо...ако си приключил с руските си господари.

132

Един от Северозапада

преди 5 години

Ако искате да прекарате наистина добре, и за малко пари, идете в Сърбия.

fallback