134

Чистач

преди 5 години

Политици и мутри си направиха хотели като мислеха ,че парите там сами падат от небето. Естествено, глупавият,алчен,некадърен цоциалист не знае как печелят хората парите си и че няма да ги хвърлят напразно в неговите джобове ,без да има насреща качество. Идва времето за събаряне на кичозните замъци-хотели по черноморието - няма желаещи за кенефните услуги там.

133

Сат

преди 5 години

Ако искате да прекарате наистина добре, и за малко пари, идете в Сърбия.Ходих в Сърбия.Висех два часа по границите.Нищо особено.За какво да ходя до Сърбия, като сърбите сами са дошли да ми печат скара в центъра на София. Аз им плащам, те ми готвят, донесли са си сичките им там вешалици, урнебеси, павлаци и пр. Но ти ако сакаш мое да идеш да ги цунеш по Г-зо...ако си приключил с руските си господари.

132

Един от Северозапада

преди 5 години

Ако искате да прекарате наистина добре, и за малко пари, идете в Сърбия.

131

Милена

преди 5 години

Естествено тогава Великден в Италия вече е минал, а къде смятате цените за билети например.

130

Анонимен

преди 5 години

До 141Всичко е верно, но се казва наДвил си на масрафа.

129

137 поета

преди 5 години

Човекът е човек - когато е на път.Казал го е Пеньо ПеневТова е метафора и става въпрос че трябва да се развива, а не да стои на едно място в развитието си.

128

навил си на масрафа

преди 5 години

Човек който му отбира знае че парите не са за харчене. След като инвестира, и стъпи на крака е естествено да пообиколи да види как е на други места по света.Комплексирания социалист като види пет лева и първата му работа е да ги похарчи.Затова, няма инвестиции, заплатите са малки и комплексираното поколение се самовъзпроизвежда.

127

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Браво, браво .Вземете им парите на тия чукундури .Повече да не повтарят. Ха-ха

126

Анонимен

преди 5 години

Продължение номер 138:Когато имаме възмножности и време, с моя съпруг отиваме на почивка в БЪЛГАРИЯ. Избираме скромните и НЕ толкова известни хотели. Честно да ви кажем,наскоро почивахме в Родопите ( близо до Батак; по-късно в Панагюрище), останахме доволни от хотела, а и кухнята беше добра, обслужването добро. Сред планина, чист въздух и вкусна питейна вода; вкусно сготвени български ястия. В Панагюрище за пореден път бяхме доволни.А и хотелиерите са доволни от съвестни клиенти.

125

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо човек да пътува в чужбина. Ако пътувам в чужбина ( Европа), това НЕ е заради море, почивка, хотелски глезотии и др. Пътувам , за да видя и се поклоня на някои святи и исторически места. Гледам да НЕ давам прекомерно пари за неща като - облекло, храна. Но за подаръци и сувенири давам пари ( разбира се, според това с колко пари разполагам). Навсякъде ( в България и чужбина) се държа благоприлично и гледам да е скромно, нямам и капризи, стига хотелът да е с добро име - чист и подреден.

124

Алеко

преди 5 години

Човекът е човек, когато е на път. Когато човекът се застои на едно място в родината оскотява, а като оскотее превръща обкръжението си в ***. Факт. Който иска - пътува, дали ще му ислезе по-евтино или по-скъпо е без значение.

123

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално е, във Велинград няма какво да се види и хората по цял ден стоят в хотела, ползват вода и ток, т.е. разходите са големи. А в Рим, отиваш хвърляш си багажа и излизаш, само за едното спане се връщаш!

122

Анонимен

преди 5 години

9 нощувки в Италия,но зависи къде и дали е включена закуска или е обикновена квартира с обща wc или хостел на 15 спирки примерно от центъра. Е,много ясно ,че ще е по- евтино.Незнаем кой хотел във Велинград имат предвид.Може да е по -висока категория 4,5 звезди и да предлага оул инклузив и да включва спа център,басеини,процедури и затова да е такава цена,което е нормално.Винаги ако иска човек може да намери евтин вариант без много екстри тук или в чужбина както и обратното.

121

Аз

преди 5 години

9 нощувки в дупка в италия само че :) Дайте да видим 5 звезден хотел със вко спа колко е с вечеря?

120

Анонимен

преди 5 години

Не живея в България от доста години, обиколил съм много държави, по лоша дестинация от България-няма.

119

Баба Генка

преди 5 години

Я да ви кажа не съм одила в странство,я съм си селска баба имам постоянно работа,не съм кат градските баби,които обикалят по пазарите да терат евтини домати и компири.Одете си,почивайте си,бабите ки копат

118

Анонимен

преди 5 години

Велинград освен надути до тавана цени не предлага нищо повече. Престанах да ходя там от години.

117

Баба от село

преди 5 години

Нека баба да ви каже. Обиколила съм много страни. Отсядала съм в хотели с различни звезди. Вярно е , че хубавите места в чужбина са скъпи и то...Много. Защо трябва да плащаме там, когато у нас имаме всичко. Да, всичко ни е по-хубаво. Водата ни е минерална и лековита, природата ни е прекрасна.Опомнете се бре, хора! Спрете да плюете и срамите Родината.

116

Аналлибераст

преди 5 години

Да го духат под вода.. . от мене пари бг туризмът няма да види, защото не го заслужава

115

Сата Н.

преди 5 години

Вие бъркате туризма с почивката.