Кадър: YouTube

Нито тя е красавица, нито Пулев е звяр. Но Джен и Кубрат попаднаха в сюжет като в приказката, която след няколко години дори може да бъде и забранена. Към такъв свят сме се устремили...

Тази седмица около тяхната целувка се завихри истински скандал. Боксьорът целуна репортерката по устата, но в неправилната държава. Защото ако у нас това се приема за някакъв тип геройство, то в Щатите започна разследване.

Кобрата вече остана без лиценз и право да се боксира в Калифорния, но неприятностите за неговата кариера тепърва могат да станат по-големи. Ще се разбере на 14 май, когато ще има ново заседание на Щатската спортна комисия.

Дженифър, известна като Кралицата на голото суши, със сигурност не е цвете за мирисане. Тепърва ще излязат и доста компромати за нея.

Но трябва да сложим ръка на сърцето и да признаем - постъпката на Кубрат е нелепа и непристойна. Независимо дали се познават, независимо дали тя е част от антуража на българската група по партита. Като са си били толкова близки приятели - да беше я целувал извън обхвата на камерата. Всъщност ще трябва да доказва дали я е пипал и по задните части извън ефир...

Ако някой си мисли, че Джен търси своята петминутна слава - греши. Определено става въпрос за пари. И ще се бори да изтъни банковата сметка на Кобрата. А той вече плаща солено, засега щетите са основно имиджови. Най-вероятно ще се прости и с немалка сума. Но това засяга само него.

Американското суши обаче приседна яко по реномето на Кобрата. Ще притихнат и патриотичните изцепки колко сме велики българите.

Защото един велик българин не лепва мокри целувки на репортерка. Един велик българин не унижава една жена пред медиите като загатва какви неща правила по тоалетните. Можеше просто да се извини. Но пък така имиджът на мачо ще пострада. И Кубрат и неговия екип предпочетоха да обясняват каква лека жена е Джен Суши. И как едва ли не много жени мечтаели да получат "целувката на Кобрата".

Но пак забравят - подобни реплики са релевантни само за България. Ако беше някоя родна плеймейтка на мястото на Сушито нямаше да има никакъв скандал, напротив - щеше да има няколкомесечни хвалби. Защото за много "златотърсачки" да се отъркат в известен е основна цел в живота им.

Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват. Независимо колко си известен. Затова и през последните години редица холивудски величия сядат на съдебната скамейка. И в най-добрия случай губят само милионните си приходи.

В САЩ на тема сексуален тормоз и насилие са много чувствителни. Използват го и като начин за изкарване на пари. Затова адвокат дебне на всеки ъгъл.

И Кубрат ще го усети. Просто трябва да знае къде и кого целува, защото по света не е като в Студентски град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase