144

Таня Латинова

преди 5 години

Кобрата целунал Гърмящата змия....

143

дани

преди 5 години

тя пък една красавица,пази боже,на някой прави услуга за да го дискредитира от състезания,явно е пречка за някой,даже е отвратителна,прилича на конска глава

142

Анонимен

преди 5 години

Как са направили фотошопа, тя наведена напред, Кубрат й застанал отзад все едно, че не само я е целувал, ами ... :)

141

АнонимеН

преди 5 години

КОБРА ОЧИЛАРКА СРЕЩУ ОПУЛЕНА КОБРА!И КОБРАТА ОЧИЛАРКА ПЕЧЕЛИ !

140

sa videh

преди 5 години

чак ся видех - мноооо кривогледо това Сушииито бре...малиййй, ама яко се напиня да изкара некой милион от наш'то момче... ***

139

Запознат

преди 5 години

Айде стига с тези американски глупости, бе!!! Еееее, писна ми!

138

??????????

преди 5 години

Абе, в САЩ всички ли са кривогледи? Че и тая и тя

137

Сашко

преди 5 години

"Докато в Щатите, колкото и да им се присмиваме, законите се спазват"ти моето момче някога ходил ли си в САЩ за повече от 2 седмици !?Законите в САЩ, както и навсякъде в "демоктаричния" запад са за обикновенните хораюдо-масонския елит и слугите им са над закона !тази кампания водена от лесбиики и активисти на первезната евреиска идея за нов световен ред има една единственна цел - да разруши семейните ценностиспоред юдо-масоните децата трябва да се възпитават от "обществото"

136

az

преди 5 години

Мача на Кобрата с Дину е гледан 125 хиляди пъти , целувката е гледана над милион пъти .Сега ми кажете къде е лошото в цялата работа , лоша реклама няма както знаем вече от други родни изцепки.

135

Анонимен

преди 5 години

Защо пак с нашите пари (Външното министерство) ще плащаме на адвокати и за тая просташка изцепка?

134

защо защо

преди 5 години

Каква статия бе ?!?!Какви пет лева ??! Кое му е доброто ?!?!Жалка история, защо не сложите ЗАЩО-то в заглавието, днес не сте слага защо ?!

133

...

преди 5 години

Пулев не печели за България. Носи знамето, но това нищо не значи. Пулев си печели за себе си... и ако сте фен на Пулев, сте фен на Пулев. Значи не е задължително, като той е българин с историческо име да го харесваме и да сме му фенове.

132

защита за Пулев

преди 5 години

Важно е да се разберем с публиката тука - склонни ли сме да похарчим пари за адвокати в чужбина по въпроса? Нашият *** ни е изложил, защо и да му плащаме? Ами когато Пулев печели за България? Гледайте на него като на национално съкровище и изисквайте от него като от национално съкровище. Не учете чужденците, че ние зарязваме своите. Такива гласове имаше и против медиците ни в Либия - печалбари, не ги съжалявайте. Обаче те са едни от нас! И победихме.

131

От България

преди 5 години

Типичен пример как човекът е като торнадо на ринга, а го закопават в живота. Като не могат да го победят в честен двубой, пускат му ... какичка. Виж какво, Кубрате. Стани, изтупай си праха от дрехите и продължи нататък. Не виждаш ли, че скандалът, за който и ти помогна, е направен, за да те свали от ринга. А ти не слизай. Можеш и ще се справиш. Не си сам - ей ме мен, вярвам ти, на твоя страна съм. Напред, войнико! Не падай духом! И БЪДИ!

130

иде ми да го нахокам

преди 5 години

По принцип, аз не очаквам от Кубрат да е кротък и смирен, понеже той не е монах, а е боксьор. Друг е въпросът за хладнокръвието му, там имам забележки. А бе, момче! Не може да оставяш себе си в ръцете на една.... хм... жена, като и се доверяваш! Вече знаеш защо. Ще се владееш и ще командваш парада, за да печелиш и на ринга, и в живота. Ако досега не си умеел, отсега се научи да си много любезен, но никога да не изпускаш контрола над ситуацията.

129

не и вярвам

преди 5 години

Нямаше да простя на Кубрат, ако жената беше действително пострадала. Обаче след като хиляди пъти ТВ каналите излъчиха въпросната целувка, аз пък добре огледах това "суши". Мацето е галена и глезена жена. Различавам това качество дори у животните. Едно галено и глезено същество има точно определен изглед и поведение. Джен е такава. Галена и глезена от мъжете. Не и вярвам нито на йота. Чертите на лицето и ми казаха, че тя е жена с истории зад гърба.

128

Анонимен

преди 5 години

Ей, лакомия бе, аман.

127

Анонимен

преди 5 години

Тук на снимката се вижда че нашият я е подкарал отзад,а тя е безмерно щастлива.Не разбирам защо в последствие е останала недоволна? Може би е била навита на малкия.

126

В контекста

преди 5 години

Ако една спонтанна целувка е нелепа и недостойна...Какво да кажем за това момиче , което взема интервюто в опасна близост до него едва ли не "търкайки" се с големите си в гърди в него. Освен това заради жени като нея ще пострадат жените , които наистина са претърпели сексуално насилие и едва ли някой ще им вярва , че казват истината, а не търсят лесни пари. Повдигнатото обвинение е нелепо. И потърсете в медиите да видите колко много репортери са били целувани спонтанно дори и мъже,

125

ал куропаткин

преди 5 години

кубрат от боксьор се превърна в сушиньор