Снимка: Bulgaria ON AIR

Видео 30.08.2018

Diona атакува музикалната сцена с "King Kong"

Diona атакува музикалната сцена с новото си парче "King Kong". Това е поредният проект на изпълнителката за 2018 година. "King Kong" се превърна в голям хит в интернет веднага след появата си, а Diona разказа пред Bulgaria ON AIR, че е продуктивна, за да може да се бори с конкуренцията.

"Въпреки че движа нещата си сама, винаги съм искала да се доближават до това, което е трендингът в страната", разкри изпълнителката.

Тя разказа още, че именно това е и причината да направи толкова различна песен като "King Kong", която е далеч по-различна от характерното за нея твърдо хип хоп звучене.

"Това, което аз целя е първо хората да бъдат приятно изненадани от това как изглеждам. Повечето хора си мислят, че съм откачена вулгарна рапърка, а аз съм скромно и добро момиче", каза Diona в студиото на "България сутрин".

Певицата допълни също, че работи и движи всичко в кариерата си сама. Като се започне от текстове на песни, идеи за клипове, събиране на пари за реализацията им и уреждане на участия.

Младата изпълнителка беше категорична, че едва ли колежките ѝ биха успели да се справят в същата ситуация.
 

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 10 месеца

Мазньоч някакъв чалгаджийски, и някаква офца без грам артистизъм.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Засега атакува само продуцентите с услуги без ръце

6

Анонимен

преди 10 месеца

Преди време по радиостанциите не пускаха българска музика. В момента е точно обратното, но поради “последните трендове” в писането на текстове направо е противно да слушам тази музика. Моментално превключвам станцията. В последно време българската поп музика е отвратителна!