7

Анонимен

преди 5 години

Мазньоч някакъв чалгаджийски, и някаква офца без грам артистизъм.

6

Анонимен

преди 5 години

Преди време по радиостанциите не пускаха българска музика. В момента е точно обратното, но поради последните трендове в писането на текстове направо е противно да слушам тази музика. Моментално превключвам станцията. В последно време българската поп музика е отвратителна!

5

Анонимен

преди 5 години

Я си каЖи кой ти е чичкото и стига дрънка глупости ка си била сама правила всичко ? С такава некадърност едва ли можеш да пробиеш ако няма кой да те бута. отдавна в България не се пее, а се врещи и блее и се показват технически данни на "певиците" като на животинския пазар.

4

Burzum

преди 5 години

Много ниски критерии имат тия млади чапкъни...много....всичко е поза ...будят смях а дори не го разбират...малки кухи кратунки в бостана на ВЕЛИКАТА ТИКВА.....

3

Анонимен

преди 5 години

Дали ще е Дона, Мона, Гери, Мери, Тита, Мита - все едно и също - електронно модулирани грозно звучащи гласове, един и същ така наречен ритъм. Абсолютно нищо.

2

we

преди 5 години

Прилича на чалга песен,а гласа е обработен като на колежката и сузанита.

1

Сашовден

преди 5 години

Днес се честват трима светци Александровци. Много адаши днес си празнуват именния ден, някои на 23 ноември. Пишете, че е Сашовден днес, що пишете глупоси.