Снимка: кадър "Нова телевизия"
fallback

Нападките между Миглена Каканашева и Мария във VIP Brother достигнаха своя пик, дори заваляха закани и за съдебни битки. Двете уж са приятелки извън къщата, но са в постоянен конфликт в шоуто.

Всичко тръгна от показното дарение на Мария, за да се откупи от игра, след което иронично подкани и бизнесмените да дадат своята лепта. Мегз се ядоса на тази показност и първо нападна Мария, че не изкарва парите си само с песни.

Снощи пък скандалът между двете ескалира до своя пик. Фолкпевицата нарече дизайнерката "психопат", а отговорът шокира дори съквартирантите. Мегз в прав текст заяви на опонентката си, че е компаньонка. Миглена спомена за някакви маси, с някакви хора, а Мария просъска, че и тя ще седне там. Каканашева обаче гордо заяви, че си изкарва парите сама.

Oще по темата

"Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?! И аз мога да кажа нещо...Как се прави бизнес? Как със 79 лв. рокли от село Раковски тя се нарича бизнес дама", отвърна недвусмислено Мария.

Ни в клин, ни в ръкав, и Джулиана Гани реши да се обиди от епитета "компаньонка", тъй като имала изкуствени гърди и устни. Тя защити певицата и нападна Мегз, че Мария имала два брака с известни мъже, а тя нямала нито един.

На страната на Каканашева застана шеф Петров, който се скара с Мария и двамата си размениха реплики на висок тон.

В крайна сметка скандалът завърши със закани за съд.

Мегз и Мария могат да извадят на показ и още тайни от техния живот, но се прокрадват съмнения, че това е част от сценарий. Конспираторите вече заподозряха, че Мегз е куклата на конци на продуцентите и го играе голяма уста срещу някакъв хонорар.

Иначе снощи с неуспешен край завърши мисията на близначките Алекс и Влади, но вместо да си тръгнат - те ще се борят на елиминациите в понеделник като един играч. Те са в конкуренцията на Мегз, шеф Петров и Антон Стефанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 6 години

Хранова яде като ***. Готвача е отвратителен и на глед и на характер. Близначките са излишни. Мара е злобна и превзета. Мъжете са безхарактерни и ***. Антон е малко повече над тях, Алфредо също. Добре е Анджи и Сашка. Сърчаджиева винаги е номер едно като водеща въобще изобщо! Шоуто манипулира, има двоен стандарт относно участниците и победителите. Това много дразни. Участниците не трябва да излизат под никакъв предлог!!!!!!!! Да са си правили сметка дали да влизат в шоуто или не!

54

Анонимен

преди 6 години

При смях се шърбел на щърбел. И двете са там за пари, тази псевдо "моралистка" е още по зла и от Мара.

53

Анонимен

преди 6 години

Дразни ме готвача.

fallback