55

Анонимен

преди 6 години

Хранова яде като ***. Готвача е отвратителен и на глед и на характер. Близначките са излишни. Мара е злобна и превзета. Мъжете са безхарактерни и ***. Антон е малко повече над тях, Алфредо също. Добре е Анджи и Сашка. Сърчаджиева винаги е номер едно като водеща въобще изобщо! Шоуто манипулира, има двоен стандарт относно участниците и победителите. Това много дразни. Участниците не трябва да излизат под никакъв предлог!!!!!!!! Да са си правили сметка дали да влизат в шоуто или не!

54

Анонимен

преди 6 години

При смях се шърбел на щърбел. И двете са там за пари, тази псевдо "моралистка" е още по зла и от Мара.

53

Анонимен

преди 6 години

Дразни ме готвача.

52

Анонимен

преди 6 години

След като няма пари какви бяха тези демонстрации с благотворителност за три хиляди лева,с толкова живее едно тричленно семейство цял месец,много лесно ги раздава Марчето тези пари,лесно ги е изкарала,а платила ли е данъците си върху тях ,я НАП да види!

51

Анонимен

преди 6 години

Не че гледам въпросното 'предаване', но от това което видях ... тук по-скоро "крадеца вика дръжте крадеца".

50

Анонимен

преди 6 години

Подобни предавания трябва да се забранят със закон ! - Опростачват населението ! Българските медии са узаконена порнографска клоака !

49

...

преди 6 години

Галин простия *** и той е виновен за състоянието на тази овца. Цитат пред мен, преди няколко години: Офф Галине, дай да се върнем до Истанбул и да купим онова палто което си харесах. И той серсема пали и тръгва.

48

Гошу

преди 6 години

Злобната *** Петров или Антон Стефанов да се махат, близначките и Мегз да останат. И между другото Мара отварячката като се опитва да засегне Мегз, би трябвало да знае, че точно веригите с евтини дрехи са най-богатите. ZARA е само за бедняци в Испания (тук и Макдоналдс е за баровци иначе :))), а собственика и е един от най-богатите в света. H&M същата работа. Ама то с евтини стоки по се печели бе, Марчеееееее

47

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

че ги вратим двете като михаела статия за здравословен живот ;*

46

Анонимен

преди 6 години

Грам съмнение в мен не остана защо Мария е разведена два пъти. Много ниско пада , много злобно се кара и заяжда , не и прави грам чест.

45

The vice

преди 6 години

От чужбина пиша..шоу все пак..в англия е същата пръднятотията този пътнадмина ВСИЧКО..ВСИЧКО И ВсИЧКИ СА ЗА ПАРИ ВЪТРЕ!!!!! Тва са минжитурки всички без изключение,няма един нормално мислещ ЧОВЕК...

44

Иван Пешев

преди 6 години

Присмял се Хърбел на Щърбел ...Предлага Флашмоб до къщата им в Нови Хан и обстрелване с домати да им покажем какво мислим за тяхната глупост

43

Анонимен

преди 6 години

Да им дадат боксови ръкавици...И да са зафатат...

42

Анонимен

преди 6 години

*** кифла номер Ино хванала за гушата *** кифла номер двИе. Общодържавна новина! Три пъти ура!

41

:):)

преди 6 години

що се хващате на сценариите на тоз театър. Всеки е с роля и мисия.За народа зрелища и интриги требе иначе кой ще им гледа муцунките префинени.Тия три бона на Мария ББЦ да не са нейни я. Дошла в риалити и взела и касата от къщи....бкабла фалшиф пиар.

40

Анонимен

преди 6 години

до 43 Бе на мен ми харесва Александра, но пък като знам, че е имала за гадже тоя *** на снимката и се чудя дали ще я изтрая и 2 дни ако сме заедно.

39

Анонимен

преди 6 години

Един читав няма в тази къща в този сезон! И това са ни випове???Забележете!Какъв остава да е народа пък?

38

Анонимен

преди 6 години

да та вземе известен и богат мъж, то голем успех... до къде паднаха тез ромки

37

ля ля

преди 6 години

какво ни занимавате с тези палячовци!?!!? не стига че по теллевизията пък сега и НОВИНИ за тях!простотата е най-голямата полежка на българския народ!

36

Анонимен

преди 6 години

Типично държание на шивачка.Язък, че е млада жена.