Снимка: Булфото, архив
fallback

Макар че БСП остана втора политическа сила на предсрочните избори днес, според най-възрастният депутат в последния парламент и водач на две листи този път, Стефан Данаилов победата е на социалистите.

Oще по темата

"Аз ще благодаря на всички членове на БСП и симпатизанти, на тези, които гласуваха за нас, защото тези хора мислят и знаят какво искат", коментира той пред Нова тви посъветва своите: "Не се отчайвайте, успехът ще дойде!"

Според него една победа не е окончателна и една загуба не е фатална.

"Поначало се прогнозираше, че сме стигнали до един връх още преди седмица, всички се опитахме да активираме хората по места, но да възстановиш доверието е много трудно, значи има хора, които не сме успели да убедим, че ние сме готови да ръководим и искаме промяната в тази държава", призна Ламбо.

Един от най-популярните актьори у нас се похвали, че този път за БСП са дали вот около 900 000 избиратели, а през
2014 г. подкрепилите Столетницата са били едва 506 хиляди.

"Отнесохме тоягата здраво тогава", призна Данаилов.

Каквото и да говорим сега разликата между ГЕРБ и БСП ще е 4-5 парламентарни стола", обобщи той.

Стефан Данаилов отсече, че ще предложи на соцлидерката Корнелия Нинова партията да подкрепи въвеждането на мажоритарното гласуване, за което гласуваха много хора в референдума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 7 години

Тоя остаря, но НЕ поумня!

44

Анонимен

преди 7 години

Збогом, товарищ Ламбо!

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40П р о ссс т а к - лице на генно модифицирана комунистическа партия, създала се на принципа "Да крадем неуморно другари тоя слаб безмисловен народ, който сам си се унищожава във мизерен безцелен живот". Само дълбоки *** казват на бащите си "дъртия". Така селташки звучиш, та чак бълхите изскачат от селския ти ***.А 35 -ТРИДЕСЕТ И ПЕТ, питай себе си, докога ще си жив с това, което носиш от половин година в мозъка си. Ще дочакаш ли до утре "пълната изборна победа".

fallback