Снимка: Facebook
fallback

Аз да не съм банка да осребрявам чекове? Това попита известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев по повод критиките на плеймейтката Ася Капчикова. Тя го обвини в това, че не й е дал наградата, която спечелила, тъй като тя искала да я преотстъпи на онкоболна жена. Нещо повече: поискал й пари.

Oще по темата
Ася Капчикова, която взе приза на конкурса "Мис Плеймейт" през 2016 г., спечели и чек за 10 000 лв. за интервенция в клиниката на д-р Енчев. По думите на хирурга обаче чекът не стига за цялата процедура и трябва да се доплатят още 4000 лв. Тогава той обяви, че това е чек, а не ваучер, и се дава персонално.

На самата церемония, когато Капчикова обяви намеренията си, всички я аплодираха. В това число и д-р Енчев, но не спомена, че наградата е персонална.

Самата операция при жените с онкологични заболявания, претърпели операция от карцином на млечната жлеза, е триетапна, а не едноетапна, обясни д-р Енчев пред 24 часа. Така по думите му консумативите не струват 1000 евро, а 4000 евро.

"Защото се слагат тъканни разтегатели, раздуват се и след 3 месеца се поставя постоянният имплант. След това се прави наново ареола, която най-вероятно я няма. Това отнема и време, и финанси, надхвърлящи много тези 10 000 лв.", обясни той.

Д-р Енчев обвини още Капчикова, че искала да прави конкурс, за да избере коя жена ще се възползва от интервенцията. "Как така ще избереш коя жена е по-болна и коя е по-достойна, за да ѝ подаря аз такова нещо. Още повече, че този тип операции се правят в държавните онкоболници и се поемат от здравната каса", посочи той.

По думите му двамата са говорили вече и не възнамерява да се занимава повече с Ася Капчикова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Qwerty Yop

преди 7 години

До др КретенчевДокато има тарикати като теб, все повече народ ще избяга и един ден ще си останете само тарикатите, прецаквайки се един друг, *** такъв!

54

р

преди 7 години

доктора е решил да си направи голям pr но да мине тънко с 10хил,обаче не се е усетил с каква селска хитра кифла се захваща защото тая не е нито певица нито спортист миска неква е минало и заминало миски колкото щеш в бг, та решила е конкурс да правела на коя жена да помогнела тоест на хората от болката пари да вади и да се задържи в тв пространството щото няма с какво да е интересна вече ,а на енчев клиентелата не вярвам да спре кифли та чак козунаци в бг подрастват колкото щеш

53

хъ

преди 7 години

Този оранжев трендафил в случая е прав.Иначе двамата са нещо от рода на "хвани единия -удари другия"

fallback