Снимка: Булфото

Нова война с мирис на съд се задава в родния шоубизнес. Главни герои в него са пластичният хирург д-р Ангел Енчев и актуалната носителка на приза Мис Плеймейт Ася Капчикова. Докторът се обиди след тв изява на плеймейтка и заяви, че смята да я съди.

Каква е предисторията?

Веднага след като бе коронясана за Мис Плеймейт, Ася заяви, че ще дари чека от 10 000 лева на Енчев за нови силиконови гърди на нуждаеща се жена, която е претърпяла мастектомия.

Преди дни в участие в таблоида „Папараци“ обаче танцьорката, която натрупа доста популярност и като гадже на Криско, заяви категорично, че пластичният хирург не е особено коректен.

По думите ѝ преди броени дни хирургът ѝ заявил, че парите не стигат за цялата процедура и че тя трябва да заплати още 4000 лева за имплантите, тъй като чекът покрива само неговата услуга.

Репортер на Пик се свърза с Ангел Енчев, за да коментира така създалата се ситуация, а той категорично отрече твърденията на Капчикова, че я е подвел за наградата.

Д-р Енчев заяви, че това не е чек, а е ваучер, като той се дава персонално и не се преотстъпва. Той бил за услуги в клиниката му, но не покривал и консумативите, които са необходими за извършването на въпросната операция.
Той заяви, че Ася си прави PR на негов гръб и че той смята да я съди.

Всички, които присъстваха на Мис Плеймейт, обаче аплодираха решението на Ася да подари наградата на нуждаеща се жена. Включително и д-р Енчев. И в нито един момент по времето на събитието той не спомена, че наградата е персонална.

Което предизвиква доста въпроси и дали раздаването на подобни награди не е в голямата си част PR акция.
Не е лошо и организаторите на конкурса да разкрият дали наистина силиконовите гърди на доктора са персонални, защото и те ръкопляскаха на идеята на Ася Капчикова. А тя не е виновна, че не следва наложения силиконов модел и разчита на природните си дадености.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase