55

Qwerty Yop

преди 7 години

До др КретенчевДокато има тарикати като теб, все повече народ ще избяга и един ден ще си останете само тарикатите, прецаквайки се един друг, *** такъв!

54

р

преди 7 години

доктора е решил да си направи голям pr но да мине тънко с 10хил,обаче не се е усетил с каква селска хитра кифла се захваща защото тая не е нито певица нито спортист миска неква е минало и заминало миски колкото щеш в бг, та решила е конкурс да правела на коя жена да помогнела тоест на хората от болката пари да вади и да се задържи в тв пространството щото няма с какво да е интересна вече ,а на енчев клиентелата не вярвам да спре кифли та чак козунаци в бг подрастват колкото щеш

53

хъ

преди 7 години

Този оранжев трендафил в случая е прав.Иначе двамата са нещо от рода на "хвани единия -удари другия"

52

Кики

преди 7 години

Не знам защо,но тоя типаж Енчев ми е много нелицеприятен

51

do 58

преди 7 години

Как така да я направи, това не е да купиш кило сирене. Това е операция и той не се ангажира с неща, които не са лъжица неговата уста. А тази като е толкова голяма добродетелка, да плати на някой доктор, който разбира точно от такива операции и да и помогне. То с чужда пита помен всеки може да прави.

50

Анонимен

преди 7 години

Да вземе да се разкае, щото мацката много елегантно го е финтирала.

49

Анонимен

преди 7 години

Грозна работа - страшен алчник !Па направи я операцията на тази жена в нужда - бъди Мъж ,бъди Човек !

48

Ванко 1

преди 7 години

Енчев - честит празник!

47

Анонимен

преди 7 години

ДР ЕНчев - прави пари от комплексите на хората!

46

Анонимен

преди 7 години

Този е мошеник и парвеню.

45

Анонимен

преди 7 години

Тоя Невен е пълен селендур!

44

Анонимен

преди 7 години

Ами грозна работа за сметка на болната жена!Застанали двамата и се разправят като зарзавадчии на Женския пазар!Груби и посредствени, дребни душици с големи претенции. Ако бяха що-годе нормални, щяха да постигнат някакъв компромис по отношение на този ваучер, да направят добро, без да се развява простотията им в медиите!Има ли воля, има и начин!!Най-сме силни по обясненията как нещо НЕ може да стане!

43

Някой

преди 7 години

Мн интересно животно е българина. Тук не става въпрос за доктора с/у Капчикова. Става въпрос да се направи добро на една обикновенна жена. Може и да не може да направи операция, но няма ли връзки да я прати при колега. Жалко е ,че това се превръща в нормално държание в нашата държава. Хора над закона, без реална стойност само с няколко милиона...Пълен срам. Без значение какво е поискала Капчикова, тя в случая е глупавата, простата и т.н. Интелекта би трябвало да е в доктора...но няма :)...

42

Анонимен

преди 7 години

Тоа чалгар мое само ти бухне бозките!

41

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо толквоа плюете доктора. Значи този доктор си е специализиран в определени операции и съвсем умишлено не прави други, защото това все пак касае здравето на хората и има риск. Вие какво искате? Той да рскува нечие здраве, самоз а да се направи на много добър човек ли? Затова и изрично си е казал, че това важи за конкретния човек за конкретен вид манипулации. Ами тя онази със същия успех може и трансплантация да си поиска. Това все пак е операция, не смяна на масло.

40

др Кретенчев

преди 7 години

Докато има балъци - ще ни има нас териактите!

39

Бай Иван

преди 7 години

"Доктора", който сам си качва клип във фейсбук, как го снимали от някакво предаване, че ходи с охрана в мол. Трябва явно да му завидим какво "газе" е... :D

38

Анонимен

преди 7 години

Колко сте заблудени само, искала тая да помогне и била съвестна... То така на чужд гръб много неща можеш да дариш, що тя не извади парата, доктора не е длъжен на никой и какво му бройте парите на човека, сейрджии!

37

до 45

преди 7 години

Ами след като не е в състояние да я извърши защо да поема такъв риск и да осакати жената? Човека си знае, че не може и не поема риск и затова и изрично е казал, че чека е персонален, а не за други хора.

36

Анонимен

преди 7 години

Няма значение каква е Капчикова, в случая е пожелала да стори добро, но доктора се прави на интересен.Първо интервенцията не минава по здравна каса, второ - самата операция наистина е сложна, така тоя чалгар най-вероятно не е в състояние да я направи. Защото там не става въпрос просто да натъпчеш импланти, прави се реконструкция, за което се искат умения, не е е достатъчно да си висял по билбордове.До скоро тая операция извършваше единствено проф.Тепавичарова от Александровска болница.