Снимка: Кадър от YouTube
fallback

Обикновено Бъдни вечер и Коледа са изключително наситени празници по отношение на храна и вкусни ястия.

По този повод може би е добре да обърнем внимание малко на по-леките основни ястия и да си дадем малко почивка.

За целта днес ще ви представим начин да си приготвите вкусен пълнен патладжан.

Ще ви бъдат необходими:

4 до 8 патладжана
230 г говеждо месо
1 връзка пресен магданоз
2 домата
1 малка глава лук
2 скилидки чесън
7 с. л. растително масло
1 с. л. доматено пюре

Подправки

Чили и сол

Как да приготвите пълнения патладжан – вижте във видеото в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

Вярно, 7, вярно, но патладжанът трябва да е печен и след това задушен. А и това не е основно ястие.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако не го киснете в мазнина и не го тъпчете с месо, патладжанът не е тежка храна.*** със сиренце, малко олио, оцет и чесън, работи добре против тровенето с месо.

5

Анонимен

преди 7 години

Само не разбирам какъв *** ви гони в края на декември.Патладжана е летен /есенен продукт, а навсякъде се препоръчва да се ядат сезонни и местни плодове и зеленчуци.Абе изобщо *** с грозде...

fallback