Вярно, 7, вярно, но патладжанът трябва да е печен и след това задушен. А и това не е основно ястие.
Ако не го киснете в мазнина и не го тъпчете с месо, патладжанът не е тежка храна.*** със сиренце, малко олио, оцет и чесън, работи добре против тровенето с месо.
Само не разбирам какъв *** ви гони в края на декември.Патладжана е летен /есенен продукт, а навсякъде се препоръчва да се ядат сезонни и местни плодове и зеленчуци.Абе изобщо *** с грозде...
Всичко е грешно: патладжанът е много тежка храна и не всеки стомах го понася! Не видях главното - че първо суровият *** се осолява и се изчаква поне 20 мин., преди да му се излее черната вода. Каймата не се задушава след, а преди лука и чесъна, които много лесно могат да загорят. В тази рецепта всичко се пържи и поема отвратително количество олио, просто не се занимавайте. Има правилни рецепти с печене в нета.
Рецептата Dnes: Пълнен патладжан