Направиха ли софиянци туршиите за зимата, каква е тайната рецепта за вкусна царска туршия и вкисна ли зелето?
Отговори на тези въпроси потърси Борислав Петров от предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR.
Вижте видеото от едно от най-колоритните места в София – Женския пазар. В него ще разберете и кое зеле е най-хубаво за зимнина.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
20
Анонимен
преди 7 годиниЗелето в София се слага на 7ми ноември след манифестацията ! Да не се подлъжат някои нови софиянци да го сложат преди това, както са си свикнали в техното си село ! 7-ми ноември след манифестацията ! Преди това вкисва, след това не втасва !
19
монсанто
преди 7 годиниМойто зеле стои от миналата година в кацата.Каменно зеле . Не втасва.Пет зелки двайсет килограма.Павета или бордюри.Ще сложа отгоре и портрета на някой кисел депутат белким ферментира накрая.
18
Анонимен
преди 7 годиниЗа кисело зеле - СЛАГАЙТЕ ХРЯН, като почне леко да втаса !Ние така го държим на тесата, и до февруари мирише на бебешко дупе ;)Нищо общо с тежките миризми на зеле без хрян