Продукти:
1 глава карфиол без стъбло
½ чаша настъргана моцарела
¼ чаша настърган пармезан
½ чаена лъжичка сух риган
½ чаена лъжичка сол
¼ чаена лъжичка чесън на гранули
2 яйца, разбити
Приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. На дъното на тава за печене постелете лист пергаментова хартия.
Карфиолът пасирайте в блендер, след като сте го сварили. Оставете да се охлади добре. След това в купа смесете карфиола с моцарелата, пармезана, ригана, солта, чесъна и яйцата, предварително разбити.
Смесете добре всички продукти, докато се получи подобна на тесто смес. Разстелете я върху хартията в тавата. Печете кората за пица за около 20 минути. След това върху нея добавете желаната от вас плънка за пица и върнете във фурната за още 10 минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
Анонимен
преди 7 годиниДружески поздрав на всички месоядци тире канибали, включително журналистите. За информация веганите не ядат моцарела, пармезан и яйца защото са животински продукти. Яйде наздраве, там квото пиете кръв, плазма..
4
Аз
преди 7 годиниДо Анонимен 1Те са от веганска крава, защото яде само сурова трева!
3
Сравнение
преди 7 годиниОбикновено тесто:- брашно (пшенично, ръжено, типово ...)- вода (H2O)- сол (NaCl)- мая (термофилни дрожди, saccharomyces cerevisiae)ВЕГАНСКО тесто:- яйца- сирене моцарела- сирене пармезан