Снимка: Youtube

Продукти:

2 парчета сьомга
бучка масло
За маринатата:
1 супена лъжица зехтин или олио
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица соев сос
1 супена лъжица дижонска горчица
1 скилидка чесън, ситно нарязана
 
Приготвяне:
 
Сложете в чиния рибните парчета с кожата надолу. След като направите маринатата поставете обилно количество от нея върху всяко парче. Покрийте рибата с фолио и я оставете за около 20-30 минути в хладилник.
 
В тиган (може и грил) загрейте малко парче масло и запържете рибата от двете страни. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase