Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

12 яйца, разбити
500 г наденица
400 г настърган кашкавал
7 филийки хляб, накъсан на парчета
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 180 градуса. На котлона запържете наденицата до златисто като предварително сте я нарязали на едри или дребни кубчета по желание. Отцедете мазнината. Оставете наденицата да изстине. Изсипете яйцата в леко намазнена тавичка за печене.
 
В отделна купа смесете колбаса, хляба и кашкавала. Разбъркайте добре и изсипете в яйчената смес. Накрая поръсете с още малко кашкавал и покрийте с алуминиево фолио.
 
Печете в предварително загрята фурна за 15 минути или до златистокафяво.
 
Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

go 1,2,3

преди 8 години

Вечно-мрънкачите по-долу: като не ви харесва, не четете! Толкова е просто!

5

ФАШИСТ

преди 8 години

съхне 5 дни при 18 градуса след това 12 градуса и след 2 седмици е готова са сухо мезе или печена или пържена - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ЧЕРВЕНО ВИНО !яйцата ги оставям за Веикден !

4

ФАШИСТ

преди 8 години

а моята рецепта е с луканка : 50% телешко домашно , 50% свинско домашно ,22 гр. сол за кг. , 5 гр. силитра, 3 гр. захар,4 гр. черен пипер,6 гр. див кимион лично бран в гората. Месото се нарязва на късове колкото 100 грамова чаша за ракия и се почиства от всякакви жили по месото , слага се свинска сланина 2 % ( взима се от врата на прасето или от гърба ) от телешкото месо,всичко това се омесва и се оставя за едно денонощие след което се смила с решетка Ф 6 мм. и се пълни в телешки черва (чоз ) 1

fallback