6

go 1,2,3

преди 8 години

Вечно-мрънкачите по-долу: като не ви харесва, не четете! Толкова е просто!

5

ФАШИСТ

преди 8 години

съхне 5 дни при 18 градуса след това 12 градуса и след 2 седмици е готова са сухо мезе или печена или пържена - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ЧЕРВЕНО ВИНО !яйцата ги оставям за Веикден !

4

ФАШИСТ

преди 8 години

а моята рецепта е с луканка : 50% телешко домашно , 50% свинско домашно ,22 гр. сол за кг. , 5 гр. силитра, 3 гр. захар,4 гр. черен пипер,6 гр. див кимион лично бран в гората. Месото се нарязва на късове колкото 100 грамова чаша за ракия и се почиства от всякакви жили по месото , слага се свинска сланина 2 % ( взима се от врата на прасето или от гърба ) от телешкото месо,всичко това се омесва и се оставя за едно денонощие след което се смила с решетка Ф 6 мм. и се пълни в телешки черва (чоз ) 1

3

Анонимен

преди 8 години

Чакайте и аз да ви споделя една рецепта. В тиган слагате малко растителна мазнина. Щом тиганът се загрее, чукнете три яйца в него, като внимавате да не се разкъсат жълтъците. Пържите до готовност. Поръсете със сол и червен пипер.

2

кулинар

преди 8 години

хахахахахахахаххахахахахахах

1

Анонимен

преди 8 години

Страхотна рецепта. Нямаше да се сетя сам.