fallback

Общ преглед

Мариана Хименес, 20-годишна студентка по обществени комуникации, е новата Мис Венецуела, предаде Асошиейтед прес.

Хименес се пребори за титлата с 24 участнички и получи правото да представя страната на конкурса Мис Вселена, съобщава БТА.

Както през последните години, надпреварата беше отражение на тежкото икономическо положение във Венецуела. Конкурсът премина без обичайните преди време участия на международни попзвезди и шоута тип бродуейска продукция. Надпреварата се състоя в малкото студио на спонсорите, вместо в по-голяма зала.

Това, което не се е променило в трудните за страната времена, е манията по красотата. Конкурсът Мис Вселена е сред най-гледаните предавания по венецуелската телевизия.

Венецуела е спечелила повече международни надпревари за красота, отколкото която и да е друга нация, в това число и три от последните шест конкурса Мис Вселена.

На конкурса Мис Венецуела присъства настоящата Мис Вселена Мария Габриела Ислер, която също е представителка на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 9 години

Имаше един документален филм за това как конкурсите за красота са мания от първа величина във Венецуела.Конкурса не се печели от момиче,което случайно е чуло за него и решило да се яви с естествената си хубост.Една мис се подготвя 2-3 години предварително с цяла армия фитнес инструктори,козметици,диетолози и прочие.

31

Г-л Фон Клихенхофен

преди 9 години

Трябва да се сложи край на тая порочна практика да се събират 20 ембрионални животни в една сграда и едно от тях което най допадне на вкуса на мъжкото жури да му бъде слагана титлата Мис.Всеки човек има свое разбиране за Мис-това е животното в което е влюбен, а не това което се харесва на човека от журито.Какво са ги накичили с тия гирлянди.Пари струват. Все едно някой водещ да си сложи пудела в студиото на БНТ и да го обяви пред нацията като най-хубавият пудел на света.Защо ни занимават изобщо?

30

supernova®

преди 9 години

И синтетика - от темето, че до петите! Латинска Америка като цяло е обсебена от идеята за красота, и пластичните хирурзи са със статута на живи богове.За миналата година Венецуела е на 6-то място в света по брой направени пластични операции. Като се има предвид тотала на живеещите в страната, то едва ли има навършила пълнолетие жена, която да няма я чифт пластмасови цици, я "арматуриран" ***.Толкоз по въпроса за хубавите южноамериканки!

fallback