32

Анонимен

преди 9 години

Имаше един документален филм за това как конкурсите за красота са мания от първа величина във Венецуела.Конкурса не се печели от момиче,което случайно е чуло за него и решило да се яви с естествената си хубост.Една мис се подготвя 2-3 години предварително с цяла армия фитнес инструктори,козметици,диетолози и прочие.

31

Г-л Фон Клихенхофен

преди 9 години

Трябва да се сложи край на тая порочна практика да се събират 20 ембрионални животни в една сграда и едно от тях което най допадне на вкуса на мъжкото жури да му бъде слагана титлата Мис.Всеки човек има свое разбиране за Мис-това е животното в което е влюбен, а не това което се харесва на човека от журито.Какво са ги накичили с тия гирлянди.Пари струват. Все едно някой водещ да си сложи пудела в студиото на БНТ и да го обяви пред нацията като най-хубавият пудел на света.Защо ни занимават изобщо?

30

supernova®

преди 9 години

И синтетика - от темето, че до петите! Латинска Америка като цяло е обсебена от идеята за красота, и пластичните хирурзи са със статута на живи богове.За миналата година Венецуела е на 6-то място в света по брой направени пластични операции. Като се има предвид тотала на живеещите в страната, то едва ли има навършила пълнолетие жена, която да няма я чифт пластмасови цици, я "арматуриран" ***.Толкоз по въпроса за хубавите южноамериканки!

29

мм

преди 9 години

Аз пък съм гледал един филм за Мис Колорадо Порно.

28

Шоп

преди 9 години

Освен и ние да вземем да национализираме нашата нефтена индустрия и да ни паднат цените на бензина?

27

Toto

преди 9 години

Eeeei shte sabera malko pari i shte otida do Venecuela, pone da se nagledam na hubavi latinski jeni.A navrushtane da ne sum kapo shte si kupq edna tuba benzin.

26

Анонимен

преди 9 години

Веднага да се сключат договори за работна ръка от ВЕНЕЦУЕЛА макар че на тея ръце не им трябват с работна уста ...Я надуй дядо кавала...

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГРЕШИШ- ДОКАТО ЧАВЕС БЕШЕ НА ВЛАСТ ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ БЕШЕ ЗАВИДНО ВИСОК ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА, МОЖЕ БИ НАЙ-БОГАТАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА В СВЕТА, ЗАЩОТО УГО ЧАВЕС НЕ СИ ДАВАШЕ НЕФТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ( АМЕРИКАНСКИ) КОМПАНИИ. ВИДЯХА МУ СМЕТКАТА И СЕГА ВИЖДАМЕ КАКВО СТАВА.

24

Анонимен

преди 9 години

Бензина е 0,20 лв. в сравнение с 2,60 лв. в България.

23

Анонимен

преди 9 години

Венецуела са били под американско колониално робство както България сега и народа е живял по-зле отколкото сега. Така са преценили и сега искат комунизъм, а не американска "демокрация".

22

мис каприз

преди 9 години

Изглеждат щастливи и искренни! За красота въпрос на вкус и оценка! За мен са прекалено релефни ръцете, бедрата, а врата е направа дебел като за щангист!

21

Анонимен

преди 9 години

Не казвам, че е грозна, обаче лицето и изглежда доста изкуствено, а и ако не пишеше, че е на 20, щях да и дам 25-6.

20

Анонимен

преди 9 години

Докато ние протестираме заради ниският стандарт на живот и високите цени на горивата и електроенергията, социалистическа Венецуела продава литър бензин на найниската цена в света $0,05. Това означава, че 45-литров резервоар се пълни за смешната сума от $2.25.Откакто нефтената индустрия беше национализирана от Чавес, цените са паднали неколкократно. Като добавим и че минималната работна заплата през месец април достигна 476$ (в нашата мила Родина в момента е около 190$), можем спокойно да заявим, че Боливарската Република не само ни е изпреварила по стандарт на живот, ами е и далеч пред на

19

Анонимен

преди 9 години

да отиде, ама отде пари...

18

Анонимен

преди 9 години

Цената на нефта се определя от игричките на САЩ, а не от Венецуела.

17

мис каприз

преди 9 години

Сигурно ли е, че това не е конкурс за културистки, м? сн.5 и сн.8 пп. Кучкова е по сладка от тез венецуелки! Освен косата нищо достатъчно женсвено ненамирам! напротив груба е във фигурата, като че от малка е била на хормони и лека атлетика/спорт!

16

Анонимен

преди 9 години

абе а кажи колко е средната заплата там пък тук, богатия дето ви цъкат по стотинка на коментар. Ти отиде ли да видиш че са бедни?

15

Анонимен

преди 9 години

Оплакват Венецуела, а съседна слугинска Колумбия на олигарсите направо е цъфнала и вързала от наркокартели, гражданска война и бедност. ама щом имат поставени чехлички за управа, няма проблем.

14

Анонимен

преди 9 години

ПОСЛЕДНИЯ ОТ ОТВРАЩАВМАЩИТЕ ПРОЗАПАДНИ ХОРА КАТО МЕН Е ХИТЪТ, че Украйна била по-добре икономически от Русите. То затова милиони украинци са гастарбайтери в руско.та така, чудно как им се занимава с такава елементарна пропаганда.

13

Анонимен

преди 9 години

В България бедност с чалга и силикон.