Снимка: Архив Булфото
fallback

14 проститутки са задържани при акция на полицаи от Ботевград и Елин Пелин, съобщават от Областната дирекция на МВР-София.

В хода на регулярната си превантивна операция, насочена към ограничаване на проституцията, вчера служители на Районно управление „Полиция”-Ботевград задържаха общо 13 проститутки.

Младите жени, предлагали услугите си на главен път Е-79 в района на ПИК-а, Копяновец и Малините. Всички те остават в полицейския арест за срок до 24 часа.

На същото основание в РУП-Елин Пелин за 24 часа е задържана криминално проявена тяхна колежка, която била установена да проституира на главен път І-6 в близост да разклона за с. Григорево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Чочо

преди 11 години

А клубовете в София понеже си плащат на мръсните ченгета никой не ги закача ..

34

мама

преди 11 години

децата сираци под 18 г във Варна къде проституират?Повечето лъжат че са пълнолетнни!като си избират кмет нравствен отдел в полицията има ли или им изнася евтинията на човешка плът за по 5-10 лева?на северното черноморие е пълно с ученички и студентки -компаньонки но кий го е грижа?за 8-12 годишните любовчийчета за еднното ядене пак не знаете нали?

33

регулярено социален

преди 11 години

Така де! Да си проличи че има ново правителство с нови превантивни операции! Да се готвят незаконните амбулантни търговци кибичещи на всеки ъгъл , пълчищата от прииждащи просяци, заляли улиците и гастролиращите улични музиканти вдигащи ненужен шум по площадите!

fallback