Николета и Азис са двама от героите в днешния Съботен бис. Снимка: Булфото

Тази седмица тъпомерът беше счупен и основна заслуга за това има Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка. Няма да припомняме кои държави са столици на Сърбия и Румъния. Жалко е, че подобна липса на елементарни познания ни се натрапва от "ВИП" персона, а още по-жалко е, че майката на този интелект е преподавател по география. Много хора ще възкликнат, че тя е плеймейтка и не й трябват познания, а силикон. Може да са прави, но за съжаление и Кристина Патрашкова е права - живеем в държавата на Златките.

Друга колежка на Златка - Николета Лозанова, сбъдна своята мечта да бъде певица. Уж се молеше за каквато и да е роля, без претенции колко сексапил трябва да "пръска", само и само да участва в клипа към песента на Емилия "Ще чакам да звъннеш". Накрая се оказа, че Емилия почти липсва в кадрите и зрителите могат да останат с впечатление, че песента се изпълнява от Николета.

Тези, които познават нрава на най-известната ни плеймейтка, пък смятат, че Божиновата съпруга неслучайно е драпала да я видим в този клип. Защото изпитвала все още чувства към старото си гадже Ники Михайлов и нямала нищо против да почака да й звънне.

Абе, плеймейтски му работи, най-много да ни провокират да заложим някой лев в букмейкърска къща на възможност, че бракът на семейство Николери няма да издържи дълго. А пък вие ако имате търпение, може да изгледате видеото на песента.


Но стига толкова силиконови представителки, да минем към нещо пищно, но пък естествено.

През седмицата снимки на Лейди Гага от концерта й в Холандия разбуниха духовете, родните й фенове дори ни обвиха, че сме я "фотошопнали" нарочно. Наистина у нас не бяха забелязани такива рекордни паласки, но певицата призна, че е качила 11-12 кила с пица и спагети в татковия ресторант. Гага се харесвала понадебеляла, явно холандската ганджа е била доста силна и още я държи.

Дано бързо успее да ги свали, че с нейната популярност "Мишлен" скоро могат да заместят своето човече с реален човек.

Азис пък направо се подигра с представителите на попмузиката, за които 2012 г. е една от най-силните.

"Тези от поп музиката пуснаха две песни и направо откачиха! Почнаха да ги въртят тия песни една след друга, една след друга. Те ако са на наше място и имат хит след хит години наред, какво ще правят - сигурно ще се самоубият от манията си за това да се бият в гърдите, че са номер 1! Нямат стигане, ей?!”, иронично заяви Азис в "Шоуто на Слави".

Ние пък от своя страна ще предложим на bTV да вземат Азис за рекламно лице на телевизията, тъй като нито една родна звезда няма късмета да гостува в две от гледаните предавания в рамките на три дни. Дори Бат' Бойко няма подобен успех.

Докато сме на чалга вълна, е време да я съчетаем с малко BG футбол. Иван Горанов, юноша на Левски, а сега играч на Берое, отпада за мача с Ботев днес. Ще кажете, че това не е новина. Да, много футболисти пропускат срещи, но при Ванката ситуацията е друга. Той е получил комоцио в... "Планета". Признанието е направено от щаба на Берое, очакваме да видим дали ще заведат дело срещу инж. Митко Димитров за пропуснати ползи.

Джъстин Бийбър навърши 18 и както писахме миналата седмица, много иска да го взимат за по-зрял и възрастен. Четейки неговите откровения обаче, това ни се струва доста трудна задача. Той призна, че мама много му липсва по време на турнетата, което едва ли е признак на възмъжаване. 

Завършваме с поредната семейна драма, която разтърси средите на известните. Бизнесменът Антон Краус и фолкпевицата Кали прекратиха връзката си, след като изпълнителката в продължение на повече от година е ходила на "участия" по хотелите с друг мъж. Както обикновено се случва, Краус научил последен за изневерите на Кали, която вече няма смисъл да води двойствен живот. Очакваме да ни сподели своята история в ефира на TV7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase