47

Анонимен

преди 11 години

Азис иронизира поп певците, Николета сбъдна мечтата си да "пее" Травестита иронизирал,а тая *** си е сбъднала мечтата,а мене ме е срам че като българин имам тези *** за сънародници,пфу една дебела *** и една първомайска *** са лицата на тоя порносайт.

46

Анонимен

преди 11 години

Абе това момиче,дето толкова много искало да стане майка,чак имаше роля в клип с едно бебе,кога точно се грижи за дъщеричката си?Защо бързаше да ражда дете,живей,наживей се,вместо да подхвърля невинната душичка на баби,лели,детегледачки....едно малко бебе в първата си година има нужда изключително само от майката,от присъствието й,от енергията й.И разни жураля ще ми натрапват всъчност колко мила е тази мацка,а ако не я харесвам,всъщност завиждам.Българийооо,какви майки юнашки си раждалаааа....

45

сволачЪТ

преди 11 години

мензиса и свирколета са два *** които трябва да се заметат

44

ei taka

преди 11 години

Bravo na avtorcheto dobyr e...avtora na Bis-a , imam predvid:)

43

Анонимен

преди 11 години

...кой беше азис-умишлен с малка буква.

42

gnusno

преди 11 години

Olee,otvratitelna,gadna,mazna mutra ima tazi jena!Povrashta mi se kato q gledam,bqkkkkkk

41

Сериозно ли ?

преди 11 години

Вие сериозно ли не може да измислите някой сюжет и подходящо облекло за него, че крадете от западни клипове? Всичко трябва да бъдем свършено с максимално малко пари ОК. Ами лириката ? Много обичам да търся интелекта, но при вас трудно се намира.

40

Анонимен

преди 11 години

чалгаджиийски ***

39

1

преди 11 години

Тоя Азис за какъв се мислиНе разбра ли че не може да направи песни които да се харесат от всички хора.А точно заради тези нови български песни отнoво почнах да слушам българска музика.

38

Manuelle

преди 11 години

Какво толкова сте я захапали тая Златка? *** е, че чак вдлъбната, даже не я намирам и за секси, понеже ми прилича на травестит.Но никъде по света известните не се славят с особен интелект, камо ли па голи модели, плеймейтки, плейбойски зайчета и прочее. В крайна сметка от тях никой никога не е искал да са умни, какво толкова ви учудва? Tе са с декоративна функция, не да измислят лек за рака.Николета е в пъти по-дразнеща, понеже си е повярвала ужасно много и се счита за неземна едва ли не.

37

arxont

преди 11 години

vsichki na kladata barabar sas sazdatelite im chalgari ili chergari vse taa

36

Ае стига вече...

преди 11 години

Леле , щом и тази *** започна да пее...на зле е тръгнала музикалната индустрия в Бг ! А този мазен *** Васко , що не вземе да си топне *** в мивка пълна с ледена вода да поохлади малко страстите че така се е надул гнусния *** с неговите "хитове"дето вече само *** и ги слушат , аз не мисля че поп музиката ни е на най-високо ниво , но точно пък този да дава мнение..., пази боже сляпо да прогледне...

35

Anon

преди 11 години

Да ви се строшат клавиатурите дано, задето пишете такива простотии, драги журналисти ;)

34

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 28Това води в класацията за годините / последните 20 /.Материала е за тъпизмите през седмицата.

33

Анонимен

преди 11 години

"През седмицата снимки на Лейди Гага от концерта й в Холандия разбуниха духовете, родните й фенове дори ни обвиха, че сме я "фотошопнали" нарочно."Kои "вие" сте я фотошопнали? Къде се бутате и вие сред медиите??

32

мама

преди 11 години

До къде ни докараха да ни показват постояно ,***,затворници и *** на които да се възхищаваме.

31

bgseo.eu

преди 11 години

Че Николета нали отдавна започна да пее...

30

Анонимен

преди 11 години

На тази снимка Николета изглежда направо грозна жена. Не е заела дежурната си поза с тъмни очила, в полуанфас и с нацупена уста, както най й отива. И резултатът е налице. Прилича на 100% ***

29

6 6 6

преди 11 години

какво им обръщате внимание на тези !!!! Това показва че и вашата медия е продължение на политиката за изпростяване на хората и налагането на ценностна система различна от нормалната.Вие сте същите като тези на снимката и още по големи,защото си давате сметка на къде тласкате младите хора.

28

Анонимен

преди 11 години

Една кратка приказка. В ресторант сме в Малта бях малък, до нас стояха дама и господин. Господина изглеждаше доста добре сложен и чаровен докато дамата за мене не беше хич хубава. Питах го докато го нямаше момичето, защо е с нея? А той ми отговори че за него е важна душата на човека а не външния вид. Като се замисля има нещо вярно, колко красиви жени има, а какви са чуми!