Данчо Лазаров обяви, че България ще поиска домакинството на Световното по волейбол през 2018 г. Снимка: Булфото
fallback

България ще кандидатства за домакинство на световното първенство по волейбол за мъже или жени през 2018 година. Сензационната новина обяви президентът на федерацията Данчо Лазаров в интервю за bTV.

Лазаров потвърди, че са водени разговори с бъдещия президент на Международната федерация по волейбол (FIVB) Ари Граса.

"Ари Граса ни даде куража да се кандидатираме за домакин на световно първенство за мъже и жени. До тогава ще имаме зали готови да приемем шампионата на планетата", обяви Лазаров.

"Това са съоръженията в Бургас, Пловдив и Русе. Зависи и кой ще ни бъде партньора, защото България няма да може да организира сама такъв форум", уточни президентът на волейболната ни федерация.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Въчко

преди 11 години

Ще доживеем ли в тази държава начело на нещо да сложат пруспял,почтен и най-вече уважаван човек,който да не използва поста за лични облаги ? Какво още трябва да стане след почти пълния срам на олимпиядата, държавата колко и малко пари да дава просто да стигат да спортистите,треньорите, спортните съоръжения а не за се разпределят между президенти на федерации, управителни съвети, местни чиновници - васали и куп още лапачи наредени на трапезата?

35

МАХАЙ СЕ ГНИДО

преди 11 години

Лазаров, а народът иска повече никога да не ти види комунистическата, гадна, наплюта, отвратителна, крадлива мусура. То бива да си такъв ***, *** ти вече мина всякакви граници. Що ходиш с охрана и си е криеш като мишка на двубои в залата бе, инж. Данчо? Нали знаеш, че все някога че се срещнем на улицата? Няма спас...

34

Анонимен

преди 11 години

алооооо 29 ..... ти *** ли си или спинозен комунист ????

fallback