36

Въчко

преди 11 години

Ще доживеем ли в тази държава начело на нещо да сложат пруспял,почтен и най-вече уважаван човек,който да не използва поста за лични облаги ? Какво още трябва да стане след почти пълния срам на олимпиядата, държавата колко и малко пари да дава просто да стигат да спортистите,треньорите, спортните съоръжения а не за се разпределят между президенти на федерации, управителни съвети, местни чиновници - васали и куп още лапачи наредени на трапезата?

35

МАХАЙ СЕ ГНИДО

преди 11 години

Лазаров, а народът иска повече никога да не ти види комунистическата, гадна, наплюта, отвратителна, крадлива мусура. То бива да си такъв ***, *** ти вече мина всякакви граници. Що ходиш с охрана и си е криеш като мишка на двубои в залата бе, инж. Данчо? Нали знаеш, че все някога че се срещнем на улицата? Няма спас...

34

Анонимен

преди 11 години

алооооо 29 ..... ти *** ли си или спинозен комунист ????

33

до35

преди 11 години

Приятел ,от къде тази омраза по ГЕРБ,да не би батковците да са ти пръснали дупенцето !

32

долу до 32

преди 11 години

не е до 31,а до 32

31

до31

преди 11 години

ами то и ти си *** като баща си,щом ми се връзваш на бъзикните,хахаха,това за генерала го каза бате ти боцко пред минета райкова,хахаха,а иначе другото си е така-***-там където му е мястото-даже кофата съм я надписал-ГЕРБ и всички се в нея хвърлят ***,***!и не съм гейбер,нито комунист-щото като пораснах нямаше комунистическа партия,а БСП не ме кефи,*** си имам парички за хубави неща,вдяваш ли?

30

32

преди 11 години

Ние никога няма да забравим и ще научим нашите деца и внуци да не забравят и да се пазят от такива като вас и вашите наследници,докато не изчезнете всички от лицето на земята,гадове мръсни!

29

до 31

преди 11 години

Значи генерал с възпитание от соца ! Нека да разсъждаваме малко,генерал от запаса,значи пенсионер полковник или подполковник след 10 години в запаса вече генерал,върл защитник на БСП ,която единствено те утешава. Тоест гола вода,на която и плащат да мята *** по всичко ,което е срещу БСП.Да ви кажа другарю генерал,аз също съм с възпитание от соца,но възпитаван в семейството с ценостите на времето отпреди соца,и най важното което съм научил от баща си ,че най добрия комунист е мъртвия комунист!

28

до 30

преди 11 години

един генерал не може да изхвърля ***,хехехе,а анцуга ми не е напърдян,щото *** само срещу снимки на такива като тебе-или бягате или ви харесва,и после нема отърване...и за разлика от тебе ,гейберче с *** ***,пред моито жилище НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ ***-а на предназначените за това меса-все пак съм възпитан по времето на соца,а не по време на мутризацията-където простотиите се считат за нещо гоУемо,още нещо?

27

Анонимен

преди 11 години

Колега 29 ,ходи да хвърлиш кофата с *** долу пред панелката и вземи си смени напърдения анцуг !

26

до 27 от 24

преди 11 години

ВСЕКИ,съсипал БЪЛГАРИТЕ по този начин-***,унищожаване на ценности-дрога,чалга,джамии,крадене от НОИ и НЗОК за пътища-които ТРЯБВАШЕ да са с евро пари,но МУ ги СПРЯХА за кражби,за ГОРЯЩАТА БГ земя-без НЯКОЙ да му дреме-нито пожарни,нито ЧИТАВИ хеликоптери,нито помощ от вън-за лъжите,като цяло,И ЗА СКАПАНАТА АРЕНА АРМЕЕЦ-дето не прилича на нищо-и ДЕТО ТАМ НЯМА СПОРТНИ СРЕЩИ а чалга кончцерти и ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ други..РАЗБРА ЛИ?

25

mi5

преди 11 години

АГЕНТ , КОЛЕГА НА ДОНОСНИКА ГОЦЕ ....

24

Анонимен

преди 11 години

24 ....... А, АКО ГО НЯМАШЕ БОЙКО , КОГО ЩЕШЕ ДА ПСУВАШ ????

23

Анонимен

преди 11 години

ИНЖИНЕРЧЕ , КОЛКО СМЯТАШ ДА ГУШНЕШ ОТ ПАРИТЕ ???

22

ужас

преди 11 години

абе ***,дърта,ти що не си в затвора!то само заради тебе и ще ни зарбанят да участваме,а не световно да ни дадат

21

до 23

преди 11 години

Бойко нищо не е направил,освен да окраде половината пари,затова тая арена армеец е вече демоде,и с УЖАСНА организация,а и НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЯТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ В ЕДНА ЗАЛА-тъй че световно-през крив макарон,а и за домакинство не еска само зала,ама тиквите тва не го разбират!

20

Анонимен

преди 11 години

Ако Бойко не беше направил Арена Армеец,щяхте да искате сега домакинството на световното по жмичка и световното по кушии с магарешки каручки !

19

а

преди 11 години

Ще има едни парички, които трябва да се откраднат от някои хора.

18

!!!!!

преди 11 години

Данчоооооо,дано гледаш това световно от затвора !!!

17

Анонимен

преди 11 години

пари иска,за "организиране"на домакинство чрез разпределяне на сумата на когото трябва.