Кристо съчетава роли в киното с нови песни. Снимка: Булфото

Тази седмица  се оказа доста плодородна за малко унилата тази година българска сцена.

След като едно от най-шумните лица сред музикантите в последните години – 100 Кила, издаде нов сингъл и клип с участието на Лора Караджова – „Цяла Нощ”, то сега сексапилната Лора участва и в друго парче.

То отново е на рапър, като този път си партнира с Кристо, който през последната година акцентира повече върху роли в киното.

„Оставам  тук” е глътка свеж въздух на родната  сцена, като в песента е вплетен и патриотизъм - припомня на много  от младите българи някои от хубавите страни на живота в родината ни.

Дори да звучи като клише, всичко това е много нужно в днешно време и е повече от похвално, че едно модерно  звучащо и енергично парче  успява да се концентрира върху тази тема.

Още по темата
Текстът също е доста качествен, като зад него стоят Кристо и голямото име зад кадър – Бобо, който  напоследък е хипер-продуктивен.

Припевът на Лора Караджова е доста заразителен и дори само той успя да ни накара да запомним песента сравнително бързо, което от своя страна гарантира и успех сред феновете.

Големият плюс на новия проект е клипа му, който е с доста класи над последните видеоклипове, излизали в България и представя страхотни гледки от столицата, които я показват от нейната приятна страна. А за много млади българи в чужбина навяват сериозно чувство на носталгия.

Динамичният клип редува гледки от града и от природата, а разбира се не можем да пропуснем и горещата Лора, която както обикновено в клиповете си успява да спре дъха на мъжката част от зрителите със страстните си танци. Само можем да се радваме, когато излизат такива качествени клипове и добре звучащи парчета. И да вдъхват доза оптимизъм, че в България все пак има и доста хубави неща.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase