Лора Караджова отново в тандем със 100 Кила. Снимка: Булфото

Едно от най-успешните  имена на българската музикална сцена в последните години – 100 Кила, за пореден път уцели най-подходящия момент и издаде нов сингъл и видеоклип с участието на Лора Караджова. „Цяла нощ” има потенциал да стане най-въртяното лятно българско парче.

Рапърът достигна култов статус и заплени доста сериозно българската публика в последните две години, след като издаде няколко големи хита.

Точно преди година пък, в началото на юни 2011, 100 Кила и Ъпсурт издадоха клипа към общото си парче „Кради, кради”, което разбира се моментално се превърна във феномен, а Лора Караджова участваше и там.

Сега двамата продължават съвместната си работа с доста приятното парче, в което дрезгавите и хапливи рими на Килата ще се харесат със сигурност на неговите фенове, а Лора Караджова  се включва по традиция в припева с мекия си глас.

Разбира се, тя в по-голямата част от клипа е в апетитни костюми, но нейният приятел  Део не е позволил на мъжките погледи да я следват поне по време на снимките и също се е включил във видеото редом до 100 Кила.

Самият видеоклип е режисиран от Валери Милев, но не се отличава с някакъв особен сюжет освен впечатляващото кълчене на Лора Караджова и останалите пленителни танцьорки.

Да ви припомним, че това е втората песен между рапъра и русокосата красавица след доста качественото „Спуснати завеси”, което обаче не достигна заслужените големи успехи. Дори и с по-силния си ремикс на fang, който за българско парче наистина беше от висша класа.

Коментари Напиши коментар

8

Svilen

преди 7 години

До Анонимен Ако си разбрал коя е пиши

7

Анонимен

преди 8 години

момичето с големите черни, кръгли топки на главата. Някой има ли представа коя е?

6

Ice

преди 8 години

Моля?!?!?! :"но не се отличава с някакъв особен сюжет освен впечатляващото кълчене на Лора Караджова и останалите пленителни танцьорки." - КЛИПЪТ Е УНИКАЛЕН, а този който го е написал това, е видял каквото му се е искало ;). В клипа има толкова тънки моменти, които са страхотно изпипани(0:16, 0:20, 0:27, 0:49, 1:15, 1:48, 1:55, 2:00, 2:10, 2:43, 2:48, 2:54, 3:27 и не само)! Не съм толкова фен на песента, но клипът кърти!!!