Снимка: Булфото
fallback

Треньорът на Литекс Христо Стоичков официално обяви, че има голяма вероятност да се кандидатира за президент на БФС.

Както е известно, Камата е недоволен от досегашната работа на Борислав Михайлов и настоява за неговото напускане.

Ицо дори обвини бившия си съотборник в националния отбор, че участва в задкулисни игри.

"Боби е главният виновник за фарса "БГ футбол". Нека министър Цветан Цветанов да започне разследване, защото станахме за смях пред целия свят".

"Михайлов се страхува, защото може би е на веригата. Имам фаворит за предстоящите избори на Конгреса на БФС, но пък защо и аз самият да не съм това? Нищо не е изключено", заяви Стоичков пред БНТ.

В същото време Боби Михайлов категорично отказва да отговаря на критиките на треньора на Литекс.

"Не съм удобен, защото съм чист, продължи Камата и се обърна към бившия вратар. - Ти, този, който управляваш футбола, не си удобен. Най-лошото е да продадеш собственото си достойнство, а ти направи точно това."

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

2012 до qwer

преди 11 години

Ей къде ме видя да напиша,че искам този човек да управлява футбола или да става президент!Възмущавам се просто на прекалено многото хейтъри като теб които плюят този ВЕЛИК БЪЛГАРИН!

58

qwer за 2012 пост 58

преди 11 години

Можеш ли да ми дадеш пример от цивилизована бяла държава в която *** да заема отговорен пост,пък ако ще да е и с 28 световни титли ? Миналото на този човек няма да управлява примерно футболът, това дали го знаеш и какво като е легенда или реклама,хайде да му предложиме и президент да стане на Б-я,за по-голяма реклама тъпчо ? Дереджето ни е такова защото *** като тебе не залагат на интелекта,а на простащината и известността.

57

ангелов

преди 11 години

Нека опита пак. При първият си опит срещу Батето му бяха написали реч, но той я държеше обратно и успя само да изпцува.Може пък сега да се е научил да чете.

fallback