59

2012 до qwer

преди 11 години

Ей къде ме видя да напиша,че искам този човек да управлява футбола или да става президент!Възмущавам се просто на прекалено многото хейтъри като теб които плюят този ВЕЛИК БЪЛГАРИН!

58

qwer за 2012 пост 58

преди 11 години

Можеш ли да ми дадеш пример от цивилизована бяла държава в която *** да заема отговорен пост,пък ако ще да е и с 28 световни титли ? Миналото на този човек няма да управлява примерно футболът, това дали го знаеш и какво като е легенда или реклама,хайде да му предложиме и президент да стане на Б-я,за по-голяма реклама тъпчо ? Дереджето ни е такова защото *** като тебе не залагат на интелекта,а на простащината и известността.

57

ангелов

преди 11 години

Нека опита пак. При първият си опит срещу Батето му бяха написали реч, но той я държеше обратно и успя само да изпцува.Може пък сега да се е научил да чете.

56

koko

преди 11 години

gola voda otvsiakade.

55

2012

преди 11 години

Как може толкова негативни коментари за Стоичков ?!?!?!?!? Какъвто и да е и с колкото и да е минал 7-ми клас , този човек е реклама за България в целия свят и всичко е постигнал със собствения си труд!Карал е всички ни да се гордеем и да изживеем толкова щастливи мигове!За такъв човек или добро или нищо!!!

54

ivza

преди 11 години

Четейки написаното се питам-Боже, и аз ли съм ***.Някой ще каже ,че е така.Да, когато всеки разбира от всичко в тази страна.

53

Анонимен

преди 11 години

vratkalnik

52

,,LARI,,

преди 11 години

TOZI CARVUL OSHTE MALKO SHTE ISKA DA SE KANDIDATIRA I ZA PREZIDENT.OT TAKIVA GALOSHI KATO NEGO SME NA TOVA DEREDJE.

51

АНТИМ

преди 11 години

Стоичков може да се кандидатира за шеф на БФС. ТОВА АКО СТАНЕ, ЗАЩО ДЕЦАТА ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ, СЛЕД КАТО БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ШЕФ КЪДЕТО СИ ПОИСКАТ. КГТОИЧКОВ НЯМА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ. ТОЙ Е ЗАВЪРШИЛ С ТРОЙКА СЕДМИ КЛАС! ТОВА СА ФАКТИТЕ !

50

Анонимен

преди 11 години

Пълен некадърник , но въртейки се около Борисов , ще постигне каквото поиска !Премиерът обича такива подмазвачи .

49

Анонимен

преди 11 години

От трън , та на глог , че е по- висок !

48

Анонимен

преди 11 години

Абе, Ицо, всички викаха, че си ***, ама аз не вервах. Сега май ше повервам. Имаш кинти, глей си кефа бе. Кво се вреш у ***

47

вичо

преди 11 години

Комедиант. Тоя къде ли се не издъни ? Та прави врътки със СИК, но Каролев ми ги развали и затова сега така лае срещу Каролев. В Щатите счупи крака на един млад футболист. В Селта се издъни. С националния се издъни в два квалификационни цикъла, а по време на втория вече издънен цикъл си хвана шапката. През пролетта на 1998 г. дойде отново в ЦСКА и изигра едва 4 мача и вкара 1 гол. Преди мача с Левски си взе шапката и отиде при арабите за два мача и за пари естествено. После дойде финала за купата на България и се направи на контузен и не излезе. А финала бе срещу ЦСКА. Ами по едно време се отрече от родителите си. А помните ли когато оплю България и се отрече от нея ? Тоя ако ставаше за нещо в Барса щяха да му дадат пост. Ама май дори не искат да чуят за него.А сега като стана треньор на Литекс какво стана ? За първи път от доста години Литекс няма да участва в евротурнирите.

46

ФАКТ

преди 11 години

Къде е Стоичков ,а къде сте вие ,.........ВЕЧНО ПЛЮВАЩИ БЪЛГАРСКИ ---***?ЧЕСТИТА ВИ -----*** !

45

до всички ---ТУК

преди 11 години

Алооо, тарикатчета ,перуката Боби ,какво направи до сега за Бг футболът ...?ЗАЩО СА ПРАЗНИ ----СТАДИОНИТЕ ?От там започнете ,...Стоичков е прав ,нека нещо се размърда ,....И ТАМ !

44

56

преди 11 години

ОТЛИЧЕН ФУТБОЛИСТ И ГОЛЯМ МЕЧТАТЕЛ...

43

българче

преди 11 години

вся власт советом"на ГЕРБ"-ах ***....та ви

42

ГАЦО

преди 11 години

е най после да си дойдем на думата .Това му беше целта на Стойков с тези нападки.Олееее пази ни от такива кариаристи.Просто в България с футбола е свършено.Що не направят президент Трифон Иванов.

41

Galabin_Boevski

преди 11 години

Кучето е толкова ***, че не може на една щанга тежестите да си смени самичък! "Шеф" ще ставал ... ай,ай,ай...

40

Анонимен

преди 11 години

40Достатъчно е да отвориш по 1-2 новини от всеки раздел в сайта и ще ти стане ясно, че е така както е написано в 35...Явно наистина си се засегнал. И нали знаеш хората какво са казали ... Истината боли.Извинявай, знам, че нямаш достатъчно сиво вещество за да ме разбереш какво се опитвам да кажа. Помоли някой от обкръжението си да ти го обясни. Аз не мисля да продължавам да ти отговаря ... Убий *** с мълчание (y) ...