Братя Галеви са в неизвестност. Снимка: Булфото
fallback

Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като Братя Галеви, ще бъдат обявени за общодържавно издирване, след като служителите на "Съдебна охрана" не са успели да ги открият на адресите им в село Ресилово, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Кюстендил Мариана Сиракова.

От прокуратурата допълниха, че преди минути преписката е изпратена в Областната дирекция на МВР за обявяването на двамата за издирване.

Кметицата на Ресилово Силвия Градникова заяви, че във вторник служители на "Съдебна охрана" са търсили двамата в селото, но не са ги открили.

Oще по темата

Dnes.bg припомня, че само преди дни Братя Галеви бяха признати за виновни и от Върховния касационен съд по делото за организиране на престъпна група с цел изнудвания.

ВКС намали присъдата на Пламен Галев, постановена от Софийския апелативен съд, от 7 на 5 години.

Ангел Христов пък ще лежи в затвора 4, вместо 5-те години, които му наложиха апелативните магистрати. Решението на ВКС не подлежи на обжалване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

дупничанка

преди 11 години

Така и не мога да схвана защо толкова ги мразят ! Какво им е на братята , според мен дори са симпатични ! Явно пречат на нечии интереси, явно са навлезли в чужда територия! Има нещо, но какво...малко хора знаят , можем само да гадаем!

134

Anonymous

преди 11 години

Смърт чрез разстрел за нечестно забогателите и мутрите и тези, които ни държат за каишката !Смърт чрез бесило и за полицаите еничари, които измъчват народа и отдавна са загубили привързаност към дълга и обществото и се възползват от свободията и значката за личен интерес. Смърт за алчните политици лъжци.Смърт за медиите манипулатори, издигащи в култ богатството и промивайки народното съзнаниеСмърт за всички тези, които ни мъчат и експлоатират! РЕВОЛЮЦИЯ НА УМА! СЪБУДЕТЕ СЕ! 12 МАЙ РЕВОЛЮЦИЯ!

133

Анонимен

преди 11 години

2 -ma da wartiat ziala balgaria , eto e mnogo, naprawo resil,

fallback