135

дупничанка

преди 11 години

Така и не мога да схвана защо толкова ги мразят ! Какво им е на братята , според мен дори са симпатични ! Явно пречат на нечии интереси, явно са навлезли в чужда територия! Има нещо, но какво...малко хора знаят , можем само да гадаем!

134

Anonymous

преди 11 години

Смърт чрез разстрел за нечестно забогателите и мутрите и тези, които ни държат за каишката !Смърт чрез бесило и за полицаите еничари, които измъчват народа и отдавна са загубили привързаност към дълга и обществото и се възползват от свободията и значката за личен интерес. Смърт за алчните политици лъжци.Смърт за медиите манипулатори, издигащи в култ богатството и промивайки народното съзнаниеСмърт за всички тези, които ни мъчат и експлоатират! РЕВОЛЮЦИЯ НА УМА! СЪБУДЕТЕ СЕ! 12 МАЙ РЕВОЛЮЦИЯ!

133

Анонимен

преди 11 години

2 -ma da wartiat ziala balgaria , eto e mnogo, naprawo resil,

132

vehtiq

преди 11 години

Егати и малоумно-идиотцката държава в която живея......не са намерени на адресът им,е мноооо ясно с малкият Маргин си пият питието докато сестрата на Бойко им върти стриптийз на пилон неиде из кълбото..АЙЙЙЙ СИКТИР И СМЕШНАТА ДЪРЖАВА...

131

До 164 Гогата

преди 11 години

Будала ли си или просто злобен негодник не знам, обаче ако не бяха Цецо и Бойко тия числото на рекетираните, изнудваните и тормозените щеше да още по-голямо!

130

цирк ''бг

преди 11 години

Телеграма от Южна Африка:''Ало, ''Съдебна охрана'', вече се настанихме, можете да започнете да ни търсите! Аверски привет! Братя Галеви

129

Житан

преди 11 години

То това общонационално издирване стана общонароден проблем май....Да обявят една трицифрена сума за залавянето им и утре сутрин са вече пред потите на пандела

128

въх

преди 11 години

Тези двамката, ако са забегнали в Турция ще се слеят с турците и не можеш ги различи, особенно по-дребния!

127

Анонимен

преди 11 години

Ако не беше в България щях да се смея, но сега ми е тъжно.

126

Анонимен

преди 11 години

РЕВОЛЮЦИЯ МУ Е МАЙКАТА! ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА И ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПО-ВАЖНИ РЕШЕНИЯ ДА СЕ ВЗИМАТ НА РЕФЕРЕНДУМ! АКО ЩЕ И ПО ТРИ РЕФЕРЕНДУМА НА ДЕН ДА ИМА! КАКТО Е В ШВЕЙЦАРИЯ

125

АНОНИМЕН

преди 11 години

ДОКАТО НЕ НИ СВАЛИТЕ ПРИСЪДИТЕ НА НУЛЕВО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА ЖМИЧКА ЯСНО ЛИ ВИ Е

124

Анонимен

преди 11 години

Голям *** е това наше правосъдие. Да се смее ли или да псува това е дилемата пред обикновения българин?

123

адреса е ЮАР

преди 11 години

цецо лъже че много работа са свършили но фактите говорят друго. на 26.03. турски кораб бяга от гранична полиция-ако бяха румънците щяха да го надупчат яко от тях бягане няма. Братя Галеви избягаха зад граница пак с помоща на цецовата гранична полиция. това за свършена работа ли го имаш цецо. Престъпност *** ежедневно 30 *** нападат дискотека в Троян полицията гледа после пази *** махла от българите. ВЕЛИКИ ДЕЛА НА МВР И ЦЕЦО. ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ГЕРБ И БОЙКО.

122

Житан

преди 11 години

4 и 5 години за Галеви ,но за шофьор караш с 52 или 53км. в населено място от 3 до 10г.затвор....Супер правораздавателна система! Честито българи потенциални затворници !

121

ee

преди 11 години

Логично е тези *** със своите закрилници да гледат цветята откъм корените !!!

120

Анонимен

преди 11 години

Тия мутри отдавна тряше да ги гръмнат..................

119

Анонимен

преди 11 години

това не им ли се случва за втори път? Общодържавно издирване, ама те не знаят, че ги търсят. И като разбраха се явиха сами.Имаше нещо такова преди 1-2 години, нали?

118

sm[h

преди 11 години

ами те много охраненки та отишли да поплуват в Австралия по вълните че да смъкнат някое килце че да стават за наровете ,те ще падат от тях че ще се наранят че после ох мале ще има наказание от хуманите комисии от европата и нашия тати САЩ, то бива лапане ,лапане ама те станали като кебапчета дето ги даваха герберистите на *** общност ,грехота да се охранват така по време на криза.

117

Анонимен

преди 11 години

Не е за смях , а за плач !

116

аз

преди 11 години

Мотаха ги разкарваха ги напред. назад .виновни .невиновни накрая немагииииииииииии.СМЯХ. СМЯХ.СМЯХ.