Снимка: Reuters
fallback

Манчестър Юнайтед пропусна възможността да се затвърди преднината си пред втория в класирането Арсенал, като направи само 0:0 в гостуването си на Нюкасъл в отложен мач от английската Висша Лига.

Димитър Бербатов изобщо не бе в групата за мача, като Сър Алекс Фъргюсън обясни, че българинът "не се чувствал добре".

"Червените дяволи" изиграха сравнително слаб мач на "Сейнт Джеймсис Парк" и затова равенството може да се счита за справедлив резултат.

Две добри положения през първото полувреме направиха нападателите Уейн Руни и Хавиер Ернандес през първото полувреме и Райън Гигс през второто.

И двата отбора пък имаха претенции за дузпа, като тези на Нюкасъл бяха абсолютно основателни, докато в самия край на мача с малко повече късмет и Хавиер Ернандес можеше да спечели дузпа. Съдията обаче показа равен критерий.

След равенството Манчестър Юнайтед вече води със 7 точки в класирането пред втория Арсенал, но "артилеристите" играят тази вечер лондонско дерби срещу Тотнъм и имат шанс да стопят аванса на 4 точки.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

J.BEST

преди 13 години

ЧИКИРИКИ , ТОПКАТА НЕ СЕ НАСТЪПВА ПРЕД ГОЛЛИНИЯТА , А СЕ РИТА В МРЕЖАТА, НО ЯВНО НЕ СА ТЕ НАУЧИЛИ НА ТОВА,А И СЪРА ТРУДНО ЩЕ ТЕ НАУЧИ НА ТЕЗИ ГОДИНИ... АКО БЕШЕ ВКАРАЛ ГОЛА,МЮ ЩЕШЕ ДА ПОБЕДИ ОЩЕ В ВТОРАТА МИНУТА, ТАКА ЧЕ Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА РАВНИЯТ МАЧ...

49

Emo

преди 13 години

Или някой си е направил труда да хакне сайта или да влезе от 12 различни устройства с интернет или някой "умен" редактор е турил по 12 минуса на всяко мнение от последната страница, което възхвалява Бербатов или 12 плюса, на мнение което го оплюва. Много гениално просто... Браво

48

Анонимен

преди 13 години

Пак добре, че и равен - щото ако беше Балерин Резерватов със сигурност щяха да паднат.

fallback