50

J.BEST

преди 13 години

ЧИКИРИКИ , ТОПКАТА НЕ СЕ НАСТЪПВА ПРЕД ГОЛЛИНИЯТА , А СЕ РИТА В МРЕЖАТА, НО ЯВНО НЕ СА ТЕ НАУЧИЛИ НА ТОВА,А И СЪРА ТРУДНО ЩЕ ТЕ НАУЧИ НА ТЕЗИ ГОДИНИ... АКО БЕШЕ ВКАРАЛ ГОЛА,МЮ ЩЕШЕ ДА ПОБЕДИ ОЩЕ В ВТОРАТА МИНУТА, ТАКА ЧЕ Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА РАВНИЯТ МАЧ...

49

Emo

преди 13 години

Или някой си е направил труда да хакне сайта или да влезе от 12 различни устройства с интернет или някой "умен" редактор е турил по 12 минуса на всяко мнение от последната страница, което възхвалява Бербатов или 12 плюса, на мнение което го оплюва. Много гениално просто... Браво

48

Анонимен

преди 13 години

Пак добре, че и равен - щото ако беше Балерин Резерватов със сигурност щяха да паднат.

47

Българин

преди 13 години

Без Бербатов и без голове - едното си върви с другото.Не знам колко *** трябва да си, за да имаш в съставът си голмайсторът на Висшата лига и да го държиш на пейката.Сър-ът е тотално склерозирал вече, отношението му към Митко е повече от абсурдно.

46

Анонимен

преди 13 години

Дървото Руни нямаше гол повече от 2000 минути, ама го пускаха всеки мач. Нашият за тия три години му дадоха шанс за изява в голям мач едва 2-3 пъти, прекъснаха му добрата форма хиляда пъти като резерва и после що бил разконцентриран!? Да не говорим, че май Сър-а не става за големите мачове, предвид това, че и в ТРИТЕ финала за Шампионската лига, отборът му биваше тотално надиграван и ако не беше прословутия му късмет, щеше да си дрънка в главата само титлите от Англия.

45

5kov

преди 13 години

Мисля си, че Манчестър вече се изживяват като шампиони и са вирнали носове та се не трае. Другите отбори това и чакат. Понякога не мога да разбера логиката по която Фъргюсън подрежда отбора. Но интересното е, че е печеливша. 98% ще станат шампиони на Англия. А за Бербатов - ще е тегло. Но да не унива, и да спре да се тръшка. Играч на един отбор се става, когато престанеш да се страхуваш да не сгрешиш.

44

Анонимен

преди 13 години

Мдааа... Ква стана тя бе, шотландска ***? Шопарът Руни и Шебекът Ернандес нещо се попровалиха, а? Дръж после Бербата на скамейката да губи форма, точно когато си я е върнал и проклинай пилешкия си мозък. Дано загубите титлата, та да ти светне колко си ***, "сър"!

43

Анонимен

преди 13 години

МИТКО имаш ли" мениджър" ???.Виж истинските .Хич не им пука ,че на шотланската карирана пола му викат сър.

42

Castor

преди 13 години

Бербатов е единственият футболист в МЮ, който има нещо в главата! Останалите са дървета и храсти.

41

m

преди 13 години

Пак Бербатов ще да е виновен спор няма!!!Не спряха да го плюят!Защо?Защото това ни е най-добрия играч в момента.Защото има класа и талант благодарение на които го взеха в МЮ.Но не , по-лесно да си мразиме талантите и да ги заплюваме при всеки техен неуспех.А в крайна сметка той е футболист като всеки останал , има си силните и слаби моменти и колкото и да го мразят всички мишоци, Бербатов си остава играч от световна класа!!!

40

Анонимен

преди 13 години

Чакам Бербо да си тръгне, за да мога отново спокойно да мразя Юнайтед.

39

Анонимен

преди 13 години

Миналата година феновете на Манчо се кълняха в Тевез, той ги предаде, тази година нещо подобно става и с Чичо. Имам чувството че че феновете на Юнайтед са най-тъпите, неблагодарни и слепи ултраси които един отбор може да има. Явно си падат по лигльовци които от радост след всеки гол се мятат по терена, гърчат се, скубят се, пускат пяна само и само да покажат колко се радват че са направили това, за което им се плаща.

38

red devils

преди 13 години

sar Aleks izkokuriga totalno,Berbo badi maj i im kaji nestata v licata,inace si ostavash ***

37

Чук

преди 13 години

Единствената грешка на Бербатов е, че досега не им тегли една майна публично и точно като беше в топ форма и го закотвиха на пейката не вдигна луд скандал, като други "звезди" с по-малко голове като Руньо, Тевез и подобни и не поиска трансфер, за да им се присере на МЮ, защото това щеше да му снижи рязко цената за тях, да вгорчи обстановката в отбора и въобще да стане мазало. Само това не ми харесва, те го мачкат, а той ги жали, но си е такъв човек, скромен и неконфликтен.

36

ANGLICHANI LI....

преди 13 години

KIOTO E BIL V GB I LI E NABLJUDAVAL ENGLISH TURISTI TUK E OSTANALS VPECHATLENIETO,CHE TOVA SA OTREPKITE NA OBSHTESTVOTO V EVROPA. PIJANSTVA,PROSTOTIJA, NAHALSTVO I SAMUCHUVSTVIE. ISTORICHESKI GB NE OBICHA BG!TE SA POMAGALI NA TURCIJA VUV VOINATA ZA OSVOBOJDENIETO NI.KAK ISKATE DA OBICHAT BERBATOV! GLEDAL SUM NA BOROVEC, 5 ANGLICHANI S BIRA OT 2 L. MIZERNICI, SAMOCHUVSTVIE I PIJANSTVO. PETUK VECHER SE TURKALIJAT PO TROTOARITE V GB JENI I MUJE, PIJANI. I PEDOFILI 50%. I VSE DRUGI IM VIMOVEN.

35

go 30

преди 13 години

Berbatov nikoga ne e pliul po nacionalnia! Edna losha duma ne e kazal!No ti i takiva kato tebe, go izgoniha ot tam! A sega kato napylnihme gashtite na porednite kvalifikacii, si go iskate obratno! E nali Popeto shteshe da ni vkarva golovete!? Kato vidqhte, 4e ne stava, po4nahte da piskate za Berbatov. Da vi se nevidi i malkite 4ove4enca, deto si smenqte mnenieto prez den!

34

Иво

преди 13 години

Интересен ми е форума на Ман Ю, там има една тема дали се отнасят с Бербо несправедливо. След 10ки коментари изсипващи помия по адрес на Бербатов и възхвала на Чики, последва един който беше от рода на че Чики може да се пласира, но няма техниката, паса и контрола на Бербатов, потребител разпънат на кръст че бил фен на Бербо и Чики хейтър! Не мога да си обясня сляпа омраза на острова и в България спрямо Бербо, а в другите страни го хвалят?

33

Анонимен

преди 13 години

Фърги ще обърка пак всичко в последния момент :) Лансира ли се дръвче като Чики в края на сезона? Той е точно толкова талантлив колкото бяха Литманен и Йон Дал Томасон накуп. Дърво от класа, Фърги и хамериканците много добре знаят това и се молят някой да не е забелязал това, а само да смята отбелязаните голове и годините му - демек *** от ранга на Абрамович, да извади 7 цифрена сума и да му се радва. Сори ама Чики никога няма да вкара красив гол, който да напомня на гол на Рууни или Бербо!

32

Мъни

преди 13 години

Хора всичко опира до пари. Бербо бе в страхотна форма и вкарваше от един до пет гола на мач, и когато момчето трябваше да преподпише договора си с малко увеличение на заплатата му съра веднага го закова на скамейката нали.На снощния мач с Нюкясъл си личеше, че в ситуация в която на Ман. юнтд. им бе наложена преса от противника, нямаше кой да поеме и задържи топката, да успокои играта както го прави Бербатов. Защо никой сега не плюе по Гигс, Рууни, Нани, Ернандес които пропиляха чисти положения

31

Анонимен

преди 13 години

не коментирам играта на бербо, но за мен е една жена с женския си характер и никога няма да стане легенда, а има качества. напусна тотнам с скандал а те го имаха за бог,напусна бг защото го критикували а в манчестер и шамари му бият, а той им се натиска. бог гледа и разпределя