Снимка: YouTube
fallback

Тийнейджърката Гери-Никол нахлу ударно на родната сцена с рамото и възможностите на Криско. Но още с първото й парче "Ела и си вземи" всичко детско умря. Певицата залага на агресивна секси визия, друг е въпросът доколко й отива.

Гери-Никол представи новото си парче: "Момиче като мен", като тенденцията продължава. Тежък грим, впито в задните части боди, набиващи се на очи удебелени и начервени устни. Визия, която е далеч от нейната възраст.

Явно обаче това продава и очаква публиката. Иначе музиката, текстът и аранжиментът на "Момиче като мен" са отново на Криско, а видеото е дело на режисьора Валери Милев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 8 години

Не ме обижда голотота й, та даже и възрастта й не ме обижда..Момиче съм и не изпитвам завист, само отвращение.Безвкусицата е това, което не мога да преглътна. Добрата стара безвкусица. Пошлостта. Голотата я има и в театъра, но се случва да е оправдана и естетична.Не мога да преглътна и примирението - "ами такива са младите, това е визията на младите, талантът е относително нещо, те и Майли Сайръс и Ники Минаж така пробиха.."Аз съм млада и това НЕ е моята визия.благодаря.

50

Алкохолик-събеседник

преди 8 години

Поредната кифла със заявка за порно актриса. Синът ми е на 16 и каза, че само докато я гледа, може да пипне 3 венерически заболявания... пошло, грозно, евтино, безвкусно, бездарно.Като цяло, усещането е за греяна боза с лимонтузу в комбинация с румънски телешоп в полунощ.

49

криси

преди 8 години

Прекалила е! Имитира Риана и Бионсе, но не й подхожда. Иначе е красиво и талантливо дете - но трябва някой да й покаже как да е успешна, а не да е смешна.

fallback