51

Анонимен

преди 8 години

Не ме обижда голотота й, та даже и възрастта й не ме обижда..Момиче съм и не изпитвам завист, само отвращение.Безвкусицата е това, което не мога да преглътна. Добрата стара безвкусица. Пошлостта. Голотата я има и в театъра, но се случва да е оправдана и естетична.Не мога да преглътна и примирението - "ами такива са младите, това е визията на младите, талантът е относително нещо, те и Майли Сайръс и Ники Минаж така пробиха.."Аз съм млада и това НЕ е моята визия.благодаря.

50

Алкохолик-събеседник

преди 8 години

Поредната кифла със заявка за порно актриса. Синът ми е на 16 и каза, че само докато я гледа, може да пипне 3 венерически заболявания... пошло, грозно, евтино, безвкусно, бездарно.Като цяло, усещането е за греяна боза с лимонтузу в комбинация с румънски телешоп в полунощ.

49

криси

преди 8 години

Прекалила е! Имитира Риана и Бионсе, но не й подхожда. Иначе е красиво и талантливо дете - но трябва някой да й покаже как да е успешна, а не да е смешна.

48

Възмутен

преди 8 години

И е все още непълнолетна.Ужас!Къде са родителите и?Защо неправят нищо по въпроса?Това дете е на 16 или 17 и вече се снима по този начин.Нито тя има акъл,нито продуцента.Лично за мен тя се излага.Красива е,но да не го показва по този начин.

47

Анонимен

преди 8 години

Предвиждам, че ще има бляскава кариера в порно индустрията. С толкова добър старт веднага ще я развъртят.

46

Анонимен

преди 8 години

Аз не си падам по детска порнография пък какво остава за завист, само педофили и нейните връстници биха харесали това творческо недоразумение.

45

Аз

преди 8 години

Много вулгарно, ако един ден имам дъщеря никога не бих позволила да се разкрачва като прохождаща порно звезда. А вокалните й възможности са много зле, явно затова спонсорите й са заложили пари на *** й, а не на гласа й.

44

fck

преди 8 години

Жалки опити за копиране на Майли Сайръс.. оная ем е по луда ем е по-богата. Стига с тия голотии направете смислен клип и стига използвали едни и същи ритми.. тъпо е

43

Анонимен

преди 8 години

В действителност песента тряа се казва *** като мен...

42

Сатанил

преди 8 години

Скоро очаквайте и другата надувка като нея Дарина Йотова да отиде при Криско и да прави същите клипове..пък може и дует да направят или 3-ка с продуцента:)

41

СС

преди 8 години

Помия!

40

Бате Гойко

преди 8 години

Тук са я разцепили :D

39

Анонимен

преди 8 години

Детска порнография :D

38

65

преди 8 години

Мога само да я слушам,не искам да я гледам

37

65

преди 8 години

До тъпака 38-какво общо има тук завистта??Няма нищо за завиждане.Това момиче има ли родители?Защо всички залагат на визията? Защо всички са облачени като *** и са зяпнали като риби.

36

Баджак

преди 8 години

Не ми харесва въпросната трътла, но не си ли спомняте сензацията ТАТУ едно време, като се мляскаха и обарваха под късите полички. Те не бяха по-големи от нея, дори напроотив, по-малки бяха. Дечицата много ги харесваха а и предизвикаха фурор в световен мащаб, какво сте се раззпенили за тая ттука. На 17 не си много много дете, че да се вузмущаваме така....

35

безумие

преди 8 години

На 17-годишна не могат да правят такъв клип! Ако не са за съд, създателите са за бой!

34

Анонимен

преди 8 години

Не намирам разлика между този клип и произволен чалга клип по отношение на присъствието и поведението на певицата... Доста пошло, но като казват, че това продава на масите, кой съм аз да давам акъл ?!?!?!?

33

Анонимен

преди 8 години

ба.. тиняка !

32

не разбирам

преди 8 години

Моля ви се пичове, ползвайте презервативи. С не използването им, изгубихме Фреди и получихме Джъстин.