Pavell & Venci Venc' почти изчезнаха като дуо за цели две години и много хора побързаха да ги обявят за поредния разпаднал се творчески тандем. През това време Венци стана баща за втори път, Павел изгради студио и излезе с няколко самостоятелни парчета, но и за двамата общата им работа и създаването на музика заедно продължи да бъде център.

И резултатите започнаха да се трупат – над 10 нови проекта, първият от които - "Ако ти липсвам", бе представен днес.

„И двамата имахме нужда от творческа почивка. Връщаме се с нови идеи, нова музика и много големи планове“, споделят певците.

Музиката и аранжиментът на "Ако ти липсвам" са на Павел, а текстът е със споделено авторство между двамата. Песента е смесица от романтичен модерен саунд и типичните за дуото честни рими.

Коментари Напиши коментар

25

Щерю

преди 1 месец

"Абе, Гоше, ще оглушеем с това твое думкане, бе! Здравето ни си взе! Хайде, остави ме мене, ами кокошките престанаха да снасят, при 20 кокошки яйца от пазара купувам! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат. А при тебе спиране няма, от сутрин до вечер. Какво е това чудо, какво беше това твое изкуство, бе? Оглушаваме, бе, Гоше!"

24

Големия Местан

преди 1 месец

Изнемогвахме без тези като без емфие.

23

Аутотюн

преди 1 месец

Какви гениални творци, какви разтърсващи парчета, какви гласове, какви бради!