Лора Караджова Снимка: архив, Булфото
fallback

Поредно ново парче идва от новия лейбъл Facing The Sun като специален подарък за феновете за Коледа.

След като издадоха редица от хитовете на годината, а през последния месец ни зарадваха с нови продукции на 100 Кила и Ъпсурт, сега от Facing The Sun идва още един може би бъдещ хит от любимите на българскатата публика Лора Караджова, Goodslav и Буч от Ъпсурт с участието и на Део.

„Вятъра сърдит” отначало докрай е посветено на зимата, планината и екстремните спортове, като най-вероятно ще допадне именно на почитателите им. Рапърите възпяват с бързи рими магията на зимните спортове и въобще на времето, прекарано в планината, докато апетитната Лора отново се кълчи и впечатлява с външния си вид, изпълнявайки меко припева.

Видеото е насочено към същата тематика и ни разкрива зимни гледки и спускащи се бордисти, като зад него стои Валери Русев (Чайката). Особено интересен е краят, но както често в парчетата на рапърите от Ъпсурт, и в този видеоклип няма някакъв особен замисъл или сюжет. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 11 години

Ето за това не слушам българска музика. Какво да слушам. От една страна чалга пачаври от друга страна некадърни пачаври и псевдо музиканти с по един псевдохит и маса помия след това.

30

musician

преди 11 години

OTVRAT!

29

Анонимен

преди 11 години

Свежо е парчето,насочено към тийновете.И аз съм на 30+ и предпочитам децата да слушат рап пред смърдящата чалга.Лошото е,че слушат и двете.

fallback