31

Анонимен

преди 11 години

Ето за това не слушам българска музика. Какво да слушам. От една страна чалга пачаври от друга страна некадърни пачаври и псевдо музиканти с по един псевдохит и маса помия след това.

30

musician

преди 11 години

OTVRAT!

29

Анонимен

преди 11 години

Свежо е парчето,насочено към тийновете.И аз съм на 30+ и предпочитам децата да слушат рап пред смърдящата чалга.Лошото е,че слушат и двете.

28

До Vr...

преди 11 години

Определено нямаме толкова стаж в дрогата и алкохола /като Лорчето и бездарната и компания/, че да са ни измрели сивите клетки и да ни харесат подобни бози!

27

Vr...

преди 11 години

В текстовете на Ъпсурт и компания винаги е имало смисъл. Тази песен не прави изключение. Необходимо е да имаш поне малко "стаж" в социалните среди на българското (и не само) общество от средната класа и нагоре, за да можеш да "вденеш" между редовете. На останалите им пожелавам весели празници и позитивизъм, подкрепени с "неангажиращата" песничка, възхваляваща зимните спортове. Поздрав!

26

Bob

преди 11 години

Не забелязвате ли, че днеска беге натрапва с гръмки заглавия някакви уникални пошлотии и тъпизми? Явно им се плаща, лошо няма, ама не са за раздел "Музика", поне да ги слагат тия песньовки в "платени публикации"..

25

ПЕТКО

преди 11 години

Аууууу, бащата на Лора прецака Христо Ламбрев / автор на повечето песни на "Сигнал"/ и едва ли ще каже на щерка си че не трябва да пее.Колко ли много млади хора с качества са прецакани от тая напориста бездарница и подгласника Део.....

24

до men

преди 11 години

Ако искаш нещо за Боко се обърни към Слави Трифонов той и Азис са царете на чалгата и ще ти спретнат нещо веднага все пак той е символа на такива като тебе чалгари дето само Боко им бърка в г.......

23

щ

преди 11 години

Аз пък съм на 30+ и песента ми харесва.Звучи ми позитивно и свежо.Това,че в текста не долавям смисъл няма значение.Важното е,че песента има настроение.Все пак преполагам,че парчето не е писано от Пабло Куелио,за да очаквам да ме впечатли с фрази.А пък и обичам да карам ски...

22

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Искам си 5-те минути обратно

21

men

преди 11 години

само дриско ви липсва момчйета. за дон балон ака боко тиквата и футболъ нещу мои ли да изпейте? или за свъкнята и неговата надупеност назапад? хартисти сте ви истински хартисти като веждичката.

20

дилияна

преди 11 години

Много слабооооо , страшно тъпо парче .

19

Егати бездарията!

преди 11 години

Тоя Део се зарази от Лорка със самочувствие без покритие. Абе тия хора са глухи явно, ако се чуят ще се гръмнат!!!!

18

Анонимен

преди 11 години

ех Лорче,ела при батко.остави го тоя ненормалник Део

17

pedal

преди 11 години

Deo puk pedali ne dokosva...are sega...golemi mazhe se slagate

16

nqkoi_si

преди 11 години

Део много смешен, иначе е добро момче с рога :) За такива си има определение, но нека да не съм груб ;)

15

смях

преди 11 години

тия пък смешници какви с скиори и сноубордисти, чак смешно ми става като я гледам тази русата кво се кълчи хахахаханито мелодия, нит ритъм да не говорим за гласови данни

14

Анонимен

преди 11 години

що па веднага решихте че е хит ?? нека тва хората да го кажат, па вие напишете "ново парче ... "

13

Язе

преди 11 години

Песента нема за какво да ми хареса. Изпълнителите и статистите... Имам си мое мнение което го запазвам за себе си.

12

Анонимен

преди 11 години

Хубави крака имат момичетата .. останалото слаба работа