Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 100 г домати
  • 100 г сирене
  • 100 г шунка
  • 1-2 бр. чушка
  • 200 г луканка (или друг колбас)
  • 2 яйца

Приготвяне:

  • Най-отдолу в гювечето нареждате доматите, след тях – останалите продукти.
  • По желание можете да добавите малко масло или зехтин. Ако не - имайте предвид, че колбасите ще пуснат малко мазнина.
  • Завършете с настърган кашкавал.
  • Печете в микровълнова фурна за 6-7 минути.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ПроСоТо

преди 3 дни

никога в микровълнова !!!!...Ястията,особено в гювеч, трябва да се пекат бавно..Микровълнувата разваля храната на молекулно ниво...Но живота е забързан и много бързаци немат търпение да си приготвят сами качествена храна..

10

Селски

преди 3 дни

Егати тъпата рецепта, па и да печеме у микровунова ? Абе неам думи...

9

Анонимен

преди 3 дни

Това на снимката е всичко друго, но не и гювече. Може би е картофена манджа, сложена в съда гювече, за да бъде снимана от съвременен инфлуенсър.

fallback