никога в микровълнова !!!!...Ястията,особено в гювеч, трябва да се пекат бавно..Микровълнувата разваля храната на молекулно ниво...Но живота е забързан и много бързаци немат търпение да си приготвят сами качествена храна..
Това на снимката е всичко друго, но не и гювече. Може би е картофена манджа, сложена в съда гювече, за да бъде снимана от съвременен инфлуенсър.
Сериозно ли вместо месо да се слага някаква забъркана каша? Колбас само ако сам си го направя. Веганката съвсем изтрещя.
Чувал съм от баба ми, че в гюведже се готвят най-полезните неща. а вие предлагате рецепта с най-вредните продукти......
току-що Ядох Печен на Фурна - Свински Врат - а Вие ги Яще тия Отпадъци: Сирене с Палма Мляко, Колбас от кво ли не - основно Тоалетна Хартия Кисната в Соеви Протеини и т.н.
Така като гледам снимката - нито колбас, нито сирене има вътре. Първо е трябвало Михаела да сготви рецептата, да снима и тогава да качва. Не да търси случайни снимки в Гугъл.
Рецептата Dnes: Гювече с колбас и сирене