11

ПроСоТо

преди 3 дни

никога в микровълнова !!!!...Ястията,особено в гювеч, трябва да се пекат бавно..Микровълнувата разваля храната на молекулно ниво...Но живота е забързан и много бързаци немат търпение да си приготвят сами качествена храна..

10

Селски

преди 3 дни

Егати тъпата рецепта, па и да печеме у микровунова ? Абе неам думи...

9

Анонимен

преди 3 дни

Това на снимката е всичко друго, но не и гювече. Може би е картофена манджа, сложена в съда гювече, за да бъде снимана от съвременен инфлуенсър.

8

Анонимен

преди 4 дни

Ужас, по-гнусна храна не мога да си представя.

7

Анонимен

преди 4 дни

Сериозно ли вместо месо да се слага някаква забъркана каша? Колбас само ако сам си го направя. Веганката съвсем изтрещя.

6

Потресающо зле

преди 4 дни

Чувал съм от баба ми, че в гюведже се готвят най-полезните неща. а вие предлагате рецепта с най-вредните продукти......

5

Муцка Кифлова

преди 4 дни

Михаела Лазарова е моята пътеводна звезда

4

Муахаха

преди 4 дни

току-що Ядох Печен на Фурна - Свински Врат - а Вие ги Яще тия Отпадъци: Сирене с Палма Мляко, Колбас от кво ли не - основно Тоалетна Хартия Кисната в Соеви Протеини и т.н.

3

анонимна

преди 4 дни

Така като гледам снимката - нито колбас, нито сирене има вътре. Първо е трябвало Михаела да сготви рецептата, да снима и тогава да качва. Не да търси случайни снимки в Гугъл.

2

Анонимен

преди 4 дни

Щом прочетох,че има и колбас(в който не се знае какво има)престанах да чета по-нататък.

1

От всичко

преди 4 дни

Описано само гювечето е истинско.