Снимка: Istock
fallback

Знаете ли какво е общото между сините сливи, фъстъченото масло, ананасът, натуралното кисело мляко, сусамовия тахан? Освен че са много вкусни и полезни, тези храни са от групата на суперхраните, които ни помагат да се справим с коремните мазнини (и не само). Това какво консумираме, е от голямо значение за намаляване обиколката на талията. Вижте още 10 за подобряване на метаболизма.

Бадеми

Вкусни и богати на омега-3, бадемите имат ниско съдържание на калории и са чудесна малка закуска, когато огладнеете между храненията. Важно е обаче да консумирате ядките без добавени сол и други овкусители.

Авокадо

Суперхрана за топене на коремчето. Богато е на омега-3 мастни киселини, мазнини, които подпомагат изгарянето на излишните калории. Може да го добавяте към смутита, салати, десерти.

Боб

Фасулът е много ефективен за отслабване, тъй като е богат източник на протеини и фибри.

Кокосово масло

Благоприятства изгарянето на излишните мазнини. Маслото е полезно за храноисмилането, мозъчната дейност, осигурява ни енергия, витамини като С, Е, А, действа противовъзпалително.

Киви

Наред с цитрусовите плодове като портокал, лимон и грейпфрут, кивито е богато на фибри, витамини, минерали. Има малко калории и е чудесно за вашата здравословна диета.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Някой

преди 2 години

Бадемите - нискокалорични :)))))))))) Добре :)))))))))

11

Анонимен

преди 2 години

За да стопиш мазнините се иска желание и малко да се почете.Режим на хранене(не диета).Тренировки в първа и втора за вас кардиозона(почетете).И добро насроение(възстановяване)стреса понякога трупа кг.

10

Анонимен

преди 2 години

Коремните преси не се използват за горене на тлъстините около корема. Това, което пише 1 и 9 са огромни грешки, с които може да си съсипете здравето. Да не говорим, че коремните преси не са и най-подходящите за развитие на коремните мускули. Тялото ще изгори всичко около ***, бедрата, ръцете и чак тогава идва реда на сваляне на телесните тлъстини, били те външни и вътрешни. Най-важното е подходящо хранене, силовите метаболни тренировки съчетани с кардио. Никакъв алкохол, захар и хляб.

fallback